Διακοπές στη Ριβιέρα

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επόμενος προορισμός: Βουλιαγμένη. Mε ενισχυμένα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας, αλλά και έμφαση στις ψηφιακές υπηρεσίες, καλωσορίζουν τους πρώτους μύστες του αθηναϊκού καλοκαιριού δύο από τα πλέον εμβληματικά ξενοδοχεία της δικής μας Ριβιέρας.

Μειωμένη χωρητικότητα σε εστιατόρια και μπαρ, ηλεκτρονικά μενού, απολύμανση δωματίων με επιθεώρηση blacklight, ανέπαφη παράδοση δείπνου και εκπαίδευση του προσωπικού με έμφαση στην εξατομικευμένη φροντίδα περιέχει, μεταξύ άλλων, το «πακέτο» του Four Seasons Astir Palace Hotel Athens στον Λαιμό, που υποδέχεται τη νέα τουριστική περίοδο στις τρεις ιδιωτικές παραλίες, στην πισίνα του Ναυσικά, στην Ταβέρνα37, στην τρατορία Mercato και στο Avra bar, εφαρμόζοντας το νέο πρωτόκολλο της Four Seasons Lead with care. Η αλληλεπίδραση χωρίς επαφή με το προσωπικό είναι εφικτή σε πραγματικό χρόνο, σε πάνω από 100 γλώσσες, μέσω του βραβευμένου Four Seasons Αpp και Chat.

Στο Καβούρι, το Divani Apollon Palace & Thalasso ακολουθεί τις αρχές του προγράμματος Clean & Healthy Stay Commitment και επενδύει στην τεχνολογική υπεροχή, επανασχεδιάζοντας τη λειτουργία της Apollon Beach, των εστιατορίων και των εξωτερικών πισίνων, μειώνοντας τους χρόνους αναμονής στους κοινόχρηστους χώρους, με δυνατότητα online κράτησης ξαπλώστρας και ηλεκτρονικά μενού. Τα facilities των δύο ξενοδοχείων είναι ανοιχτά σε guests και εξωτερικούς επισκέπτες. 

fourseasons.comdivaniapollonhotel.com

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή