Το… sani καλοκαίρι ξεκινά

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μέσω twitter ανακοίνωσε ο CEO του ομίλου Sani/Ikos, Ανδρέας Ανδρεάδης, τη σταδιακή επαναλειτουργία των ξενοδοχειακών μονάδων του Sani Resort στη Χαλκιδική από την 1η Ιουλίου. Το resort θα λειτουργήσει ανανεωμένο και με αυξημένα μέτρα ασφάλειας, όπως το #OnlyatSaniProtocol, που στόχο έχουν την υγιεινή, τις κοινωνικές αποστάσεις και την ανέπαφη εξυπηρέτηση.

Χτισμένα στο πανέμορφο ακρωτήρι της Σάνης, με θέα στο Αιγαίο και στον Όλυμπο, αρχικά ανοίγουν τις πόρτες τους το πλήρως ανακαινισμένο Porto Sani και το Sani Asterias. Με την εμπειρία φιλοξενίας να μοιάζει διαφορετική αυτό το καλοκαίρι, η ομάδα του Sani επιστρέφει ακολουθώντας τις αυστηρότερες προδιαγραφές για τη διασφάλιση της υγείας, αλλά και με προσωποποιημένες υπηρεσίες, ώστε οι πελάτες τους να αισθάνονται τη ζεστασιά που αναζητούν. Το πρωτόκολλο υγιεινής #OnlyatSaniProtocol, που σχεδίασαν ειδικά ο Όμιλος Βιοϊατρική και η Ecolab και το οποίο έχει πιστοποιηθεί από το Covid Shield Certificate της TÜV Austria, προβλέπει μοριακά τεστ για τον COVID-19 σε όλους τους υπαλλήλους πριν από την έναρξη και περιοδικά κατά τη λειτουργία των ξενοδοχείων, όπως και τεστ αντισωμάτων σε όλους τους φιλοξενουμένους του resort.

Το… sani καλοκαίρι ξεκινά-1

H πανέμορφη παραλία του Bousoula με τα τιρκουάζ ρηχά νερά, που γίνεται κάθε καλοκαίρι πόλος έλξης πολλών επισκεπτών, επιστρέφει από την 1η Ιουλίου, όπως επίσης τα Bousoulas beach bar, Sea You beach, Sea You bar και Katsu Restaurant. Ωστόσο φέτος ο Όμιλος Sani/Ikos δίνει ιδιαίτερη έμφαση στους ανοιχτούς χώρους και στην πλούσια φύση που περιβάλλει τις ξενοδοχειακές μονάδες του, δημιουργώντας νέες επιλογές ψυχαγωγίας, όπως ένα γεύμα στην παραλία, γυμναστική στο ύπαιθρο, οικολογικές δραστηριότητες στο πευκοδάσος και στο καταφύγιο πτηνών.

Περιορίζοντας όσο γίνεται τις επαφές, λόμπι, εστιατόρια και μπαρ θα λειτουργούν με μειωμένη χωρητικότητα, ώστε να τηρούνται οι απαραίτητες αποστάσεις, ενώ μενού και κατάλογοι θα είναι διαθέσιμοι μέσω QR code και κινητών.

sani-resort.com

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή