Canaves Oia: Άνοιξε και βραβεύτηκε

Canaves Oia: Άνοιξε και βραβεύτηκε

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H ιδέα διακοπών στη Σαντορίνη μεσούσης της high season, και δη σε πολυβραβευμένο μπουτίκ resort που θα ήταν sold out από ξένους μήνες πριν, φάνταζε μέχρι και πέρυσι αδιανόητη για τους περισσότερους  Έλληνες.

Φέτος όμως η υψηλή σεζόν στο νησί-μαγνήτη έχει «χαμηλώσει», οι ρυθμοί έχουν πέσει, οι αρετές του τόπου έχουν έρθει στο προσκήνιο.

Canaves Oia: Άνοιξε και βραβεύτηκε-1

Το Canaves Oia, από τα κορυφαία brands φιλοξενίας στο νησί, επαναλειτουργεί εδώ και λίγες ημέρες, με όλα τα εχέγγυα υγιεινής και ασφάλειας, χωρίς εκπτώσεις στην πολυτέλεια και με το «μπόνους» των υπηρεσιών που συνδυάζουν αψεγάδιαστο επαγγελματισμό με οικογενειακή οικειότητα.

Η δύσκολη αυτή σεζόν, μάλιστα, ξεκίνησε με έναν καλό οιωνό: τα ξενοδοχεία Canaves Oia Resorts βραβεύτηκαν για ακόμα μία χρονιά από το περιοδικό Travel + Leisure.

Canaves Oia: Άνοιξε και βραβεύτηκε-2

Πιο συγκεκριμένα, η πιο πρόσφατη προσθήκη στο portfolio του ομίλου, το Canaves Oia Epitome, βραβεύτηκε ως #1 Resort Hotel στην Ευρώπη και #1 Resort Hotel στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ψηφοφορία που διεξήχθη στα World’s Best Awards 2020 του αμερικανικού περιοδικού. canaves.com

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή