H Sky Express στηρίζει την καμπάνια «CHANIA: Always pure»

H Sky Express στηρίζει την καμπάνια «CHANIA: Always pure»

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο πλευρό του Επιμελητηρίου Χανίων στέκεται η Sky Express στηρίζοντας με τα δικά της μέσα την καμπάνια «CHANIA: Always pure».

Στόχος της καμπάνιας είναι η προβολή της υγειονομικής ασφάλειας και της ελκυστικότητας των Χανίων στη διεθνή και εγχώρια τουριστική αγορά και η ανάδειξή του ως ιδανικού προορισμού, ειδικά αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Η Sky Express, εταιρεία που ξεκίνησε από την Κρήτη, πριν επεκταθεί σε 34 εγχώριους προορισμούς, στηρίζει την καμπάνια του Επιμελητηρίου συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην περαιτέρω προβολή των Χανίων και των μοναδικών συγκριτικών πλεονεκτημάτων τους για κάθε επισκέπτη.

Η εταιρεία συμμετείχε στην παρουσίαση της καμπάνιας «CHANIA: Always pure»  και θα την προβάλει μέσα από τα δικά της δίκτυα επικοινωνίας, την ιστοσελίδα της Sky Express και τα Social Media της με στόχο τη μεγαλύτερη δυνατή ενίσχυση της εκστρατείας, η οποία φιλοδοξεί να προβάλει τα Χανιά σε πάνω από 3 εκατομμύρια Ευρωπαίους και 300.000 Έλληνες ταξιδιώτες.

Ο Γενικός Διευθυντής της Sky Express Γιώργος Λιάπης δήλωσε:

«H Sky Express έχει ιδιαίτερη σχέση με την Κρήτη. Από εδώ ξεκινήσαμε και με την εμπιστοσύνη της τοπικής κοινωνίας καταφέραμε να πετάμε κάθε μέρα ψηλότερα. Εδώ αναπτύσσεται σήμερα μεγάλο μέρος των δραστηριοτήτων του ομίλου μας, με την εταιρία Terra Creta που εδρεύει στα Χανιά καθώς και τις εταιρίες SkyServ και Swissport, που δραστηριοποιούνται στο αεροδρόμιο Χανίων. 

Τα Χανιά μας έχουν στηρίξει με την εμπιστοσύνη τους και τη στήριξη αυτή τους την ανταποδίδουμε συμβάλλοντας στην πολύ σημαντική πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου να προβάλει την ασφάλεια και την ελκυστικότητα των Χανίων.

Με τη συνεργασία όλων μας και με την πολύ σοβαρή δουλειά που γίνεται σε όλα τα επίπεδα, τα Χανιά θα ξεπεράσουν την κρίση και θα ενισχύσουν τη θέση τους ως ένας πανέμορφος και ασφαλής προορισμός».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή