Emirates και Ρεάλ αναζητούν τον πιο αφοσιωμένο οπαδό

Emirates και Ρεάλ αναζητούν τον πιο αφοσιωμένο οπαδό

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα νεαρό αγόρι προσγειώνεται στη Μαδρίτη με πτήση της Emirates και φτάνοντας στο γήπεδο Σαντιάγο Μπερναμπέου τον περιμένει μια έκπληξη: ο Luka Modric, ο Marcelo Vieira, ο Gareth Bale και ο Alvaro Arbeloa. Τα τέσσερα «αστέρια» της Ρεάλ Μαδρίτης είναι εκεί για να τον συναντήσουν. Αυτό θα είναι λίγο-πολύ το δώρο των νικητών της καμπάνιας «Οπαδοί για τη Ρεάλ» που ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα από την Emirates και τη Ρεάλ Μαδρίτης,  αναζητώντας τους πιο αφοσιωμένους οπαδούς της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομάδας σε ολόκληρο τον κόσμο. Στο πλαίσιο της κοινής εκστρατείας, η οποία θα διαρκέσει έως τις 7 Μαρτίου, οι οπαδοί καλούνται να κάνουν follow (+1) τις σελίδες της Emirates και της Ρεάλ Μαδρίτης στο Google+ και να «ανεβάσουν» περιεχόμενο χρησιμοποιώντας τα hashtags #FansForReal και #FlyToMadrid. Οι νικητές θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στη Μαδρίτη δωρεάν με την Emirates και να συναντήσουν τους αγαπημένους τους παίκτες στο γήπεδο Σαντιάγο Μπερναμπέου. Σημειώνεται ότι η Emirates και η Ρεάλ Μαδρίτης συνδέονται μέσω πενταετούς χορηγίας φανέλας του συλλόγου μέχρι το τέλος της ποδοσφαιρικής σεζόν 2017-2018.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του διαγωνισμού στο http://www.realmadrid.com/fansforreal, αλλά και να δουν το προωθητικό βίντεο στο YouTube, πληκτρολογώντας «Fans For Real Madrid, Emirates».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή