Παραγωγική δουλειά, σπιτική χαλάρωση

Παραγωγική δουλειά, σπιτική χαλάρωση

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ξεφύγετε από τις ανατροπές που έφεραν οι περιορισμοί της Covid-19 και εργαστείτε παραγωγικά, ακόμα και όταν βρίσκεστε μακριά από το γραφείο σας, σε ένα περιβάλλον 5 αστέρων. Τα ξενοδοχεία Electra Hotels Athens και Electra Hotels Thessaloniki παραμένουν ανοιχτά και προτρέπουν τους επαγγελματίες που έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν και αναζητούν έναν ήσυχο και ασφαλή χώρο, όπου τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, να επωφεληθούν της ευκαιρίας επιλέγοντας διαμονή στα δωμάτιά τους, που προσφέρουν πλούσιο εξοπλισμό γραφείου.

Παραγωγική δουλειά, σπιτική χαλάρωση-1
© Christos Drazos Photography

Το προσωπικό των ξενοδοχείων θα είναι στη διάθεσή σας για οτιδήποτε θελήσετε στο δωμάτιό σας, ενώ παρέχονται επίσης υπηρεσίες πλυντηρίου και σιδερώματος με έκπτωση 25%. 

Κάντε το μεσημεριανό σας διάλειμμα στο Roof Garden, απολαμβάνοντας τη θέα στην πόλη, αλλά και λαχταριστές γεύσεις, καφέ και ποτό με έκπτωση 25%. Κι αν θελήσετε μια βόλτα για καθαρό αέρα και ανασυγκρότηση, βγείτε για έναν αναζωογονητικό περίπατο στο κέντρο της Αθήνας ή της Θεσσαλονίκης.
electrahotels.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή