Το ταξίδι της ζωής

Στο βίντεο με τίτλο «Baby» η σκηνοθέτις Ελεάννα Σαντοριναίου μας υπενθυμίζει ένα από τα πιο συναρπαστικά ταξίδια της ζωής μας.

35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί εδώ και έναν χρόνο να έχουμε σταματήσει τα ταξίδια, το ταξίδι, όμως, που ξεκινήσαμε τη στιγμή της γέννησής μας δεν σταμάτησε ποτέ. Ακούραστοι καπετάνιοι της ζωής μας συνεχίζουμε να περιπλανιόμαστε, να ανακαλύπτουμε, να ονειρευόμαστε…

Η Ελεάννα Σαντοριναίου ασχολήθηκε για χρόνια με το παιδικό θέατρο, σκηνοθετώντας παραστάσεις στο θέατρο Φούρνος, πριν μετακομίσει στο Λονδίνο για να σπουδάσει σκηνοθεσία κινηματογράφου. Από τότε μοιράζεται τον χρόνο της μεταξύ Λονδίνου και Αθήνας και δεν έχει σταματήσει ούτε στιγμή να δημιουργεί.

Στο ποιητικό αυτό ταινιάκι της απευθύνεται σε ένα νεογέννητο μωρό. Ή μήπως απευθύνεται σε όλους εμάς; «Θα ταξιδέψεις…Ο δρόμος θα είναι μακρύς γεμάτος ανακαλύψεις και περιπέτειες…. θα ρουφήξεις, άραγε, το ταξίδι με όλες σου τις αισθήσεις; Εσύ είσαι ο καπετάνιος».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή