Κολύμπι στα στενά του Αρτεμισίου

Κολύμπι στα στενά του Αρτεμισίου

Ο 2ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Κολύμβησης σας περιμένει στην Εύβοια στις 2-4 Ιουλίου 2021.

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στα ιστορικά στενά του Αρτεμισίου, στον τόπο που γεννήθηκε η μαραθώνια κολύμβηση, θα διεξαχθεί για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Αυθεντικός Μαραθώνιος Κολύμβησης. Οι προετοιμασίες του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού συνεχίζονται συστηματικά προκειμένου να υποδεχτεί τους ερασιτέχνες και τους επαγγελματίες κολυμβητές αλλά και τα παιδιά σε μια τέλεια διοργάνωση.

Στις 2-4 Ιουλίου 2021 κολυμβητές από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό θα επισκεφτούν τη Βόρεια Εύβοια για να πάρουν μέρος στις εντυπωσιακές κολυμβητικές διαδρομές και με την ευκαιρία να ανακαλύψουν τον πολιτιστικό και φυσικό πλούτο της περιοχής.

Κολύμπι στα στενά του Αρτεμισίου-1

Εντυπωσιακή εικόνα από την κολύμβηση του Αυθεντικού Μαραθωνίου Κολύμβησης στα στενά του Αρτεμισίου @ Dimitris Andritsos Photography, Αυθεντικός Μαραθώνιος Κολύμβησης

Όσοι το επιθυμούν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή είτε για την ιστορική απόσταση των 10 χιλιομέτρων, στην οποία θα κολυμπήσουν πάνω από τα ναυάγια της ναυμαχίας του 480 π.Χ., είτε στη νέα των 5 χιλιομέτρων, ή σε εκείνες των 3 χιλιομέτρων και του 1,5 χιλιομέτρου. Όσο για τους μικρούς φίλους της θάλασσας, εκείνοι θα δοκιμάσουν τις αντοχές τους στα 800 μέτρα. Όλες οι διαδρομές -εκτός της μεγάλης- έχουν σημείο εκκίνησης και τερματισμού την παραλία Πευκί.

Η διοργάνωση προσφέρει ειδική έκπτωση και στις ομαδικές εγγραφές άνω των 10 ατόμων. Η εγγραφή για τα παιδιά είναι δωρεάν.

Κολύμπι στα στενά του Αρτεμισίου-2

Ανακαλύψτε τις προσφορές των χορηγών φιλοξενίας στον Δήμο Ιστιαίας-Αιδηψού @ photo by Elias Lefas, Αυθεντικός Μαραθώνιος Κολύμβησης.

Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος Κολύμβησης θα πραγματοποιηθεί υπό την Αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και οι χρήστες θα μπορούν να μοιραστούν τις αναμνήσεις τους στο επίσημο hashtag #authenticmarathonswim. 

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα και τους λογαριασμούς της διοργάνωσης σε Facebook, Instagram, Twitter και YouTube.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή