Αυτό το καλοκαίρι, οι διακοπές φέρνουν… περισσότερες διακοπές!

Αυτό το καλοκαίρι, οι διακοπές φέρνουν… περισσότερες διακοπές!

Οι κάρτες της Εθνικής Τράπεζας προσφέρουν διπλά αεροπορικά εισιτήρια σε 50 τυχερούς.

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επιτέλους, μετά από έναν δύσκολο χειμώνα, η εποχή της ξενοιασιάς πλησιάζει ξανά και οι παραθαλάσσιοι- και όχι μόνο- προορισμοί ετοιμάζονται να μας υποδεχτούν. Οι κάρτες της Εθνικής Τράπεζας βρίσκονται πάνω πάνω στη λίστα με τα απαραίτητα των διακοπών για όσους ανυπομονούν να κάνουν τις βόλτες τους στα σοκάκια κάποιου κοσμοπολίτικου νησιού, για εκείνους που ονειρεύονται στιγμές γαλήνης σε μια ερημική παραλία με καταγάλανα νερά, αλλά και αυτούς που μετρούν τις μέρες μέχρι το πρώτο τους ταξίδι στο εξωτερικό μετά το lockdown.

Φέτος το καλοκαίρι, τα προνόμια για τους χρήστες χρεωστικών, πιστωτικών και προπληρωμένων καρτών της Εθνικής Τράπεζας ξεκινούν πριν καν φτάσουμε στον τόπο των διακοπών μας: Κλείνοντας εισιτήρια για οποιονδήποτε προορισμό της αεροπορικής εταιρείας Sky Express έως τις 20 Ιουνίου με χρήση της κάρτας μας, μπαίνουμε αυτόματα σε μια κλήρωση με έπαθλο 50 διπλά εισιτήρια μετ’ επιστροφής. Έτσι, προγραμματίζοντας τις διακοπές μας κερδίζουμε την ευκαιρία να τις παρατείνουμε!

Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε λοιπόν είναι να επισκεφθούμε άμεσα την ιστοσελίδα www.skyexpress.gr, να διαλέξουμε το νησί ή την πόλη που μας ταιριάζει περισσότερο και να κάνουμε την κράτησή μας με χρήση κάρτας από την Εθνική Τράπεζα. Άλλωστε, οι διαθέσιμες επιλογές καλύπτουν όλο το φάσμα προτιμήσεων, αφού τα αεροπλάνα της Sky Express πετούν καθημερινά σε 34 προορισμούς του εσωτερικού, μεταξύ των οποίων η Ζάκυνθος, η Ικαρία, η Αστυπάλαια, η Κάλυμνος, η Κάσος και τα Κύθηρα, αλλά και σε έξι ευρωπαϊκές πόλεις- ανάμεσα τους, οι Βρυξέλλες, το Παρίσι και το Αμβούργο.

Τα διπλά αεροπορικά εισιτήρια αφορούν τα δρομολόγια Αθήνα-Θεσσαλονίκη, Αθήνα-Ηράκλειο, Αθήνα-Ρόδος και Θεσσαλονίκη-Ηράκλειο της Sky Express και περιλαμβάνουν τους ναύλους και τους φόρους αεροδρομίου. Η επιλογή των 50 τυχερών θα γίνει στις 9 Ιουλίου μέσω κλήρωσης, ενώ μοναδική προϋπόθεση για τη συμμετοχή είναι η αγορά ενός ή περισσότερων αεροπορικών εισιτηρίων με την χρήση κάρτας της Εθνικής Τράπεζας.

        

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή