Nikki Beach Resort & Spa: Οι jet setters επιλέγουν Πόρτο Χέλι!

Nikki Beach Resort & Spa: Οι jet setters επιλέγουν Πόρτο Χέλι!

Διακριτική πολυτέλεια και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες απογειώνουν την εμπειρία διακοπών στο διάσημο resort της Αργολίδας.

2' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δαντελωτή ακτογραμμή, ιδιωτικές παραλίες, μυστικοί κολπίσκοι, κρυστάλλινα νερά, φινέτσα και κοσμοπολιτισμός. Λίγα μέρη στον κόσμο συναγωνίζονται το Πόρτο Χέλι, τον προορισμό που αγάπησαν οι jet setters και επιλέγουν για τις διακοπές τους οι επιφανέστεροι Έλληνες αλλά και τα μέλη των βασιλικών οικογενειών της Ευρώπης. Χτισμένο σε ένα φυσικό λιμάνι δίπλα στα ερείπια της αρχαίας πολιτείας των Αλιέων, γνωστό και ως «Μονακό της Ελλάδας», το Πόρτο Χέλι πλαισιώνεται από πανέμορφες παραλίες, ενώ προσφέρει εξαιρετικές υποδομές θαλάσσιου τουρισμού, χάρη στην ολοκαίνουργια πρότυπη μαρίνα του, στο κέντρο του κόλπου. Το μοναδικό νησί των Σπετσών, το στολίδι του Αργοσαρωνικού, που διαχρονικά προσελκύει υψηλού προφίλ επισκέπτες και απαιτητικούς ταξιδιώτες, βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής, μόλις 15 λεπτά με σκάφος.

Nikki Beach Resort & Spa: Οι jet setters επιλέγουν Πόρτο Χέλι!-1

«Αν η περιοχή αυτή ήταν ένα διάσημο πρόσωπο, θα ήταν η Audrey Hepburn», έχει πει χαρακτηριστικά η διάσημη φωτογράφος Lisa Furuland Kotsianis, που αγάπησε την Αργολική χερσόνησο για την αδιαμφισβήτητη κομψότητά της. Στο Πόρτο Χέλι απέκτησαν τη δική τους βίλα το 2013 ο Σον Κόνερι και η Γαλλομαροκινή σύζυγός του Μισελίν, ενώ την ίδια υπέροχη «γειτονιά» απολαμβάνουν ο βασιλιάς της Ολλανδίας Willem-Alexander, η τέως βασιλική οικογένεια της Ελλάδας, επιχειρηματίες και εφοπλιστές. 

Nikki Beach Resort & Spa: Οι jet setters επιλέγουν Πόρτο Χέλι!-2

Το Πόρτο Χέλι επέλεξε και ο Αμερικανός επιχειρηματίας Jack Penrod, δημιουργός της γνωστής αλυσίδας Nikki Beach με 13 beach clubs στους πιο κοσμοπολίτικους προορισμούς του πλανήτη όπως το Σεν Τροπέ, το Μονακό, η Ίμπιζα, για να επεκτείνει την αυτοκρατορία του στον κόσμο των πεντάστερων πολυτελών ξενοδοχείων. Καταλαμβάνοντας επιφάνεια 8.000 τ.μ., το Nikki Beach Resort & Spa Porto Heli περιλαμβάνει 66 υπερσύγχρονα δωμάτια και σουίτες με απεριόριστη θέα στη θάλασσα και όλα εκείνα τα μοναδικά στοιχεία που αποτελούν το σήμα κατατεθέν των Nikki Beach Hotels & Resorts: διακριτική πολυτέλεια, εντυπωσιακούς διάφανους χώρους, μεγάλα και άνετα δωμάτια, ιδιαίτερες lifestyle πινελιές. Το λευκό χρώμα κυριαρχεί, ενώ το εκλεπτυσμένο design με τις καμπύλες, το διάχυτο φως, τα ξύλινα decks και τα αρχιτεκτονικά βότσαλα δίνουν στο resort ατμόσφαιρα καλοκαιρινού καταφυγίου όπου η ανεμελιά και η χαλάρωση έχουν τον πρώτο λόγο.

Nikki Beach Resort & Spa: Οι jet setters επιλέγουν Πόρτο Χέλι!-3

Την εμπειρία απογειώνει το παγκοσμίου φήμης Beach Club, που ανακαινίστηκε φέτος από το αρχιτεκτονικό γραφείο ELASTIC και υπόσχεται αξέχαστες καλοκαιρινές στιγμές με θέα στον κόλπο του Πόρτο Χέλι. Ανανεωμένο έρχεται όμως και το rooftop του ξενοδοχείου με το ειδυλλιακό ηλιοβασίλεμα. Ο Απόστολος Τραστέλης, σε συνεργασία με τον βραβευμένο με δύο Michelin σεφ Arnaud Bignon υπογράφουν ένα ιδιαίτερο γευστικό ταξίδι, που τοποθετεί δυναμικά την περιοχή στον εκλεπτυσμένο γαστρονομικό χάρτη της χώρας. Στις νέες αφίξεις συγκαταλέγεται και το εξωτερικό γυμναστήριο Tone GYM, που μαζί με το Nikki Spa υπόσχεται υψηλού επιπέδου εμπειρίες σωματικής ευεξίας.

Και αυτό το καλοκαίρι η παγκόσμια ελίτ δίνει ραντεβού στο Nikki Beach Resort & Spa Porto Heli!

Nikki Beach Resort & Spa
Πόρτο Χέλι 21061
Αργολίδα
Τ: 27540-98500 / E-mail: [email protected]
Follow: @nikkibeachportoheli
porto-heli.nikkibeach.com

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή