Κέρκυρα: Ιστορικοί περίπατοι

Κέρκυρα: Ιστορικοί περίπατοι

Ακολουθούμε τα βήματα των περιηγητών του 19ου αιώνα στο νησί με την ομάδα Thessaloniki Walking Tours.

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

 Η ΟΜΑΔΑ THESSALONIKI WALKING TOURS, γνωστή για τους ενδιαφέροντες θεματικούς περιπάτους της στη συμπρωτεύουσα, μας προσκαλεί σε ένα τριήμερο πολιτιστικό ταξίδι στην Κέρκυρα, σε αναζήτηση «του μυστικού πνεύματος του τόπου». Με ξεναγό τον Τάσο Παπαδόπουλο (και τη συμβολή της Εύης Καρκίτη) και αποφεύγοντας, λόγω των περιορισμών της Covid- 19, τη μαζική είσοδο σε μουσεία και χώρους, θα ακολουθήσουμε τα βήματα των ρομαντικών περιηγητών του 19ου αιώνα σε αρχαία ερείπια, θα ταξιδέψουμε στον χρόνο μέσα από τα απομεινάρια της ενετικής περιόδου όταν η Κέρκυρα αποτελούσε σημαντική κτήση της Γαληνοτάτης, το ατμοσφαιρικό κοιμητήριο των Βρετανών που προίκισαν το νησί με μοναδικά αρχιτεκτονήματα του νεοκλασικισμού, τον Γαλάζιο Τάφο, όπου χιλιάδες Σέρβοι στρατιώτες έχασαν τη ζωή τους κατά τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, καθώς και τη Νήσο των Νεκρών το ηλιοβασίλεμα. Το ταξίδι θα πραγματοποιηθεί 8-11 Ιουλίου σε συνεργασία με το Voya Travel και περιλαμβάνει 
διαμονή στο Divani Corfu Palace με πρωινό. [email protected]

Κέρκυρα: Ιστορικοί περίπατοι-1
Ακολουθώντας την ομάδα του Thessaloniki Walking Tours, ο επισκέπτης θα αναζητήσει τα ίχνη της πλούσιας κερκυραϊκής ιστορίας.

Κέρκυρα: Ιστορικοί περίπατοι-2
© ΝΙΚΟΣ ΚΟΚΚΑΣ

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή