Η δική μας, ιδιωτική Σαντορίνη

Η δική μας, ιδιωτική Σαντορίνη

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πόσες και πόσες επιθυμίες μας δεν παραμερίζουμε στην καθημερινότητά μας. Μα αυτές παραμένουν πάντα δίπλα μας, αναζητώντας τον ιδανικό χρόνο – και προπάντων τον ιδανικό τόπο – για να ξεδιπλωθούν και να ανθίσουν.

Για όλους εμάς που αναζητούμε αυτή τη φευγαλέα χώρα των επιθυμιών, δημιουργήθηκε το Desiterra Santorini. Πιστό στο όνομά του, εμπνευσμένο από τις λέξεις desire και terra, είναι ο τόπος όπου τα θέλω μας ξαναγεννιούνται και απελευθερώνονται.

Η δική μας, ιδιωτική Σαντορίνη-1

Το Desiterra μάς υποδέχεται σε ένα ευλογημένο τοπίο λίγο έξω από τα Φηρά. Εδώ η γαλήνια αυτονομία συναντά τη διακριτική πολυτέλεια και τις εξαιρετικές υπηρεσίες, συνθέτοντας μια επιλογή φιλοξενίας που δεν θα βρούμε αλλού.

Οι αυτόνομες villas προσφέρουν μια μοναδική γενναιοδωρία χώρων, τόσο στο εσωτερικό τους, όπου 2 έως 6 φιλοξενούμενοι απολαμβάνουν μια μοναδική εμπειρία άνεσης και ελευθερίας, όσο και εξωτερικά. Με έως και 1.000 τμ περιβάλλοντα χώρο, ιδιωτική πισίνα και βεράντα, καθώς και ανεμπόδιστη θέα στο Αιγαίο, βιώνουμε μια πρωτόγνωρη αίσθηση ασφάλειας, ανοιχτωσιάς και γαλήνιας πολυτέλειας.

Στο εξαιρετικό restaurant του Desiterra, τα εκλεκτά τοπικά υλικά συναντούν τη φημισμένη γαστρονομική παράδοση του νησιού, συνθέτοντας μοναδικές γευστικές εμπειρίες, κάτω από τον ουράνιο θόλο της Σαντορίνης.

Η δική μας, ιδιωτική Σαντορίνη-2

Πολύτιμες στιγμές χαλάρωσης μας περιμένουν στην κεντρική πισίνα του Desiterra, που πλαισιώνεται από την cozy ατμόσφαιρα του pool bar. Μια παλέτα από υψηλού επιπέδου υπηρεσίες wellness, που περιλαμβάνουν από αναζωογονητικά μασάζ μέχρι προγράμματα yoga και pilates, τονώνουν την ευεξία μας.

Σχεδιασμένες γύρω από την ιδέα της αυτονομίας, οι υπηρεσίες του Desiterra περιλαμβάνουν ακόμα 24 hour reception, mini market με επιλεγμένα τοπικά προϊόντα, αλλά και ένα υποδειγματικό concierge service. Και φυσικά η κοσμοπολίτικη Σαντορίνη βρίσκεται πάντα δίπλα μας, αφήνοντας στη διακριτική μας ευχέρεια το πότε και το αν θα αναζητήσουμε τα θέλγητρά της.

Η δική μας, ιδιωτική Σαντορίνη-3

Tο Desiterra Santorini έχει τόσες όψεις όσες και οι επιθυμίες μας – και ακόμα περισσότερες. Άλλωστε, εδώ ζούμε τη Σαντορίνη στην καλύτερη εκδοχή της. Τη δική μας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή