Στις Κυκλάδες με το ταχύπλοο των ρεκόρ

Στις Κυκλάδες με το ταχύπλοο των ρεκόρ

Με το βραβευμένο WorldChampion Jet της SEAJETS οι διακοπές στη Σύρο, τη Μύκονο, τη Νάξο, την Ίο και τη Σαντορίνη είναι θέμα… χρόνου.

1' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη Σύρο σε 1 ώρα και 55 λεπτά, στη Μύκονο σε 2 ώρες και 35 λεπτά, στη Νάξο σε 3 ώρες και 20 λεπτά, στην Ίο σε 4 ώρες, στη Σαντορίνη σε 4 ώρες και 45 λεπτά! Ταξιδέψτε σε χρόνο αστραπή από τον Πειραιά στα αγαπημένα σας νησιά των Κυκλάδων με το WorldChampion Jet, το ταχύπλοο-κάτοχο ρεκόρ Guinness για την ταχύτητά του που βραβεύτηκε το 2019 ως πλοίο της χρονιάς από τον διεθνούς κύρους θεσμό «Lloyd’s List Greek Shipping Awards». Ασύγκριτη άνεση και πολυτέλεια, μοναδικές ανέσεις και υπηρεσίες σας περιμένουν στα ολοκαίνουργια σαλόνια του, ώστε να χαρείτε κάθε στιγμή του ταξιδιού μέχρι τον προορισμό σας. Με το WorldChampion Jet, το «καμάρι» της SEAJETS, θα φτάσετε πιο γρήγορα από ποτέ. 

Στις Κυκλάδες με το ταχύπλοο των ρεκόρ-1

Δεν είναι όμως μόνο η ταχύτητα που χαρίζει στο WorldChampion Jet τον τίτλο του πρωταθλητή κόσμου αλλά και το ίδιο το ταξιδιωτικό concept που υπηρετεί και προσφέρει στους επιβάτες. Ο πρωτοποριακός του σχεδιασμός, η μοναδική συμπεριφορά και άνεση, η καινοτομία και η συνέπειά του ολοκληρώνουν και απογειώνουν την εμπειρία, επισφραγίζοντας τη μεγάλη προσφορά του στην ελληνική ναυτιλία.

Στις Κυκλάδες με το ταχύπλοο των ρεκόρ-2

Μέρος του στόλου της SEAJETS, της εταιρείας με τον μεγαλύτερο στόλο ταχυπλόων παγκοσμίως που εξυπηρετεί συνολικά 38 λιμάνια και προσφέρει περισσότερες από 300 διασυνδέσεις από Πειραιά, Ραφήνα, Λαύριο, Θεσσαλονίκη και Κρήτη με τελικούς προορισμούς τις Κυκλάδες, τις Σποράδες, τα Δωδεκάνησα και το Βορειοανατολικό Αιγαίο, το WorldChampion Jet φέρνει τη Σύρο, τη Μύκονο, τη Νάξο, την Ίο και τη Σαντορίνη πιο κοντά.

Στις Κυκλάδες με το ταχύπλοο των ρεκόρ-3

Μετά την επιβίβασή σας, αναζητήστε στο αίθριο του πλοίου το αυθεντικό μονοθέσιο της Formula 1, το οποίο έχει τρέξει στην κορυφαία παγκοσμίως διοργάνωση του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Η αυθεντική Minardi που οδηγούσε ο διάσημος Ολλανδός οδηγός αγώνων Jos Verstappen στις πίστες τις χρονιές 2003-2004 συνοδεύει καθημερινά το WorldChampion Jet στα ταξίδια του στο Αιγαίο. Μη χάσετε την ευκαιρία να τη δείτε από κοντά, να φωτογραφηθείτε μαζί της και, βέβαια, να μοιραστείτε εικόνες και περιεχόμενο στα social media. 

Στις Κυκλάδες με το ταχύπλοο των ρεκόρ-4

Αυτό το καλοκαίρι εμπειρία δεν είναι μόνο οι κοσμοπολίτικες διακοπές στις Κυκλάδες αλλά και το ταξίδι με το WorldChampion Jet! 

Για πληροφορίες και κρατήσεις: 

•   www.seajets.gr

•   Τηλ. 210-7107710

•   Στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή