Αξέχαστη εμπειρία διακοπών στο Ariá Estate Suites & Spa της Μάνης

Αξέχαστη εμπειρία διακοπών στο Ariá Estate Suites & Spa της Μάνης

2' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Ariá Estate Suites & Spa βρίσκεται στο νοτιότερο άκρο της Πελοποννήσου, στην Αριά της Μάνης, ανάμεσα στην ιστορική πόλη της Αρεόπολης και το Λιμένι, και αποτελεί πόλο έλξης για επισκέπτες που αποζητούν την ηρεμία που προσφέρει η άγρια ομορφιά της φύσης σε συνδυασμό με την πολυτέλεια, τη θέα του απέραντου γαλάζιου του Μεσσηνιακού κόλπου και του μαγευτικού ηλιοβασιλέματος.

Αξέχαστη εμπειρία διακοπών στο Ariá Estate Suites & Spa της Μάνης-1

Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε περιοχή ιδιαίτερου φυσικού κάλους, σε προστατευμένη ζώνη πάνω από το Σπήλαιο του Απηδήματος που χρονολογείται από την παλαιολιθική εποχή κι έχει προσφέρει μεγάλης σημασίας ευρήματα στους επιστήμονες. Οι περιηγήσεις σε ξεχωριστά σημεία, όπως τα μοναδικά Σπήλαια του Δυρού ή η οχυρωμένη πολιτεία της Βάθειας και τα πολυάριθμα βυζαντινά εξωκλήσια αυξάνουν το ενδιαφέρον κάνοντας τις διακοπές των επισκεπτών μια μοναδική, αξέχαστη εμπειρία. 

Αξέχαστη εμπειρία διακοπών στο Ariá Estate Suites & Spa της Μάνης-2

Οι 16 πολυτελείς σουίτες, χτισμένες αμφιθεατρικά με θέα τη θάλασσα, σε συνδυασμό με τους ευρύχωρους εσωτερικούς χώρους καθώς και τους φροντισμένους κήπους με αμπέλια, κυπαρίσσια και πληθώρα μεσογειακών αρωματικών φυτών προσδίδουν μια αίσθηση εκλεπτισμένης διαμονής και χαλάρωσης στους επισκέπτες τους. Ο προσεγμένος αρχιτεκτονικός σχεδιασμός με λαξευμένη πέτρα και η μελετημένη απέριττη διακόσμηση δημιουργούν ατμόσφαιρα που προκαλεί τις αισθήσεις και έρχεται σε πλήρη αρμονία με το ιδιαίτερο φυσικό τοπίο της περιοχής. Στη βεράντα του Spa, από την οποία ο επισκέπτης ατενίζει την Μεσόγειο, αλλά και στην αίθουσα θεραπειών με πληθώρα επιλογών, το χαμάμ καθώς και την εσωτερική πισίνα με θέα προς την Δυτική Μάνη, το ξενοδοχείο υπόσχεται στιγμές απόλαυσης, χαλάρωσης, εσωτερικής ισορροπίας και γαλήνης.

Αξέχαστη εμπειρία διακοπών στο Ariá Estate Suites & Spa της Μάνης-3

Το Ariá Estate Suites & Spa, βραβευμένο ως Travellers’ Choice από το Tripadvisor και επιλεγμένο ως ένα από τα 10 καλύτερα νέα παραθαλάσσια ξενοδοχεία της Ευρώπης το 2019 από την εφημερίδα Guardian, είναι επίσης ιδανικό για όσους επιζητούν μια προσεγμένη κουζίνα. Το υπέροχο πρωινό, το νέο Horizon μενού με επιλογές φρέσκων μεσογειακών και τοπικών γεύσεων με υλικά από τον λαχανόκηπό του, καθώς και τα κρασιά και τα κοκτέιλ από την επιλεγμένη λίστα του, υπόσχονται γευστικές απολαύσεις στην μαγευτική Μεσόγειο με τα παραδοσιακά αρώματα της Μάνης. Οι χώροι του διατίθενται επίσης για οικογενειακές ή εταιρικές εκδηλώσεις σε ένα αυθεντικό και καλαίσθητο πλαίσιο.

Αξέχαστη εμπειρία διακοπών στο Ariá Estate Suites & Spa της Μάνης-4

Το ξενοδοχείο αποτελεί σημείο εκκίνησης για εξορμήσεις και εξερεύνηση σε οργανωμένες ή απόμακρες παραλίες της Μάνης όπως οι προστατευμένες μικρές παραλίες ανάμεσα στον Γερολιμένα και τη Βάθεια, ή στο Πόρτο Κάγιο και στο Μαρμάρι. Αλλά και το υπέροχο Λιμένι, το Νέο Οίτυλο, η Καρδαμύλη, το Μαυροβούνι, ο Κότρωνας και το Σκουτάρι αποτελούν μερικές από τις περιοχές που αξίζει κανείς να επισκεφτεί, μετατρέποντας τις αποδράσεις του σε μια αξέχαστη εμπειρία διακοπών. Ρωτήστε μας για την οργάνωση των δραστηριοτήτων που επιθυμείτε, είτε πρόκειται για ενοικίαση σκάφους για εξερεύνηση της ακτής, είτε για πεζοπορία σε ιδιαίτερα σημεία όπως στο Ακρωτήριο Ταίναρο, είτε για ιππασία σε παλαιά μονοπάτια.

Κάντε άμεσα την κρατήσή σας και ενημερωθείτε για όλες τις υπηρεσίες του ξενοδοχείου εδώ.

Αριά, Μάνη, Τ.Κ: 23062
+30 27334 40500
[email protected]

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή