Λονδίνο: Το στρατηγείο του Τσόρτσιλ γίνεται ξενοδοχείο

Λονδίνο: Το στρατηγείο του Τσόρτσιλ γίνεται ξενοδοχείο

Το Old War Office, που αποτελεί μέρος του παλατιού Whitehall, θα στεγάζει στο εξής τις πολυτελείς κατοικίες OWO Residencies και το ξενοδοχείο OWO, που διαχειρίζεται ο Όμιλος Raffles.

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κλειστό στο κοινό για σχεδόν έναν αιώνα, το Old War Office του Λονδίνου –όπου ο Ουίνστον Τσόρτσιλ έλαβε πολλές από τις πιο σημαντικές αποφάσεις του Βˊ Παγκοσμίου Πολέμου– παίρνει και πάλι ζωή με το λανσάρισμα των 85 πολυτελών κατοικιών The OWO Residencies και του ξενοδοχείου OWO, που θα διαχειρίζεται ο Όμιλος Raffles. Το κτίριο αποτελεί μέρος του Palace of Whitehall, κατοικίας του Ερρίκου Ηˊ.  

Λονδίνο: Το στρατηγείο του Τσόρτσιλ γίνεται ξενοδοχείο-1
© Mary Evans Picture Library 2015

Έπειτα από πενταετή αναδιαμόρφωση, το μοναδικό αυτό τοπόσημο της βρετανικής πρωτεύουσας θα περιλαμβάνει επίσης 9 εστιατόρια και μπαρ, spa κ.ά. Το εμβληματικό κτίριο σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα William Young και ολοκληρώθηκε το 1906. Η μεγαλοπρεπής αρχιτεκτονική του το έχει αναδείξει σε ιδανικό σκηνικό για τις ταινίες του James Bond, αλλά και πιο πρόσφατα για τη σειρά «The Crown». theowo.london

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή