Η ζωή σε αργή κίνηση

To ντιζάιν ξενοδοχείο Meraviglia Slow Living μας συστήνει τη νέα τάση στον χώρο της φιλοξενίας που προωθεί τους πιο χαλαρούς ρυθμούς και την επαφή με τη φύση.

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Meraviglia Slow Living είναι ένα design hotel που μας συστήνει το slow living ‒ανερχόμενη τάση στον χώρο της φιλοξενίας‒ προωθώντας τη χαλάρωση και την απόλαυση της φύσης σε αργούς ρυθμούς. Υπηρεσίες, αρχιτεκτονική και γαστρονομία αντανακλούν το συγκεκριμένο κόνσεπτ και προτρέπουν τον επισκέπτη να υιοθετήσει μια πιο ήρεμη και ισορροπημένη προσέγγιση της καθημερινότητας. Έπειτα από 3,5 ώρες ταξιδιού, προσπερνάτε την πόλη της Πρέβεζας και, ακολουθώντας τις πινακίδες, μπαίνετε σε έναν λαβύρινθο από στενά δρομάκια δίπλα στους αγρούς. Το σκηνικό θυμίζει περιήγηση στη Σικελία και μεγεθύνει την εντύπωση που προκαλεί η εικόνα του ξενοδοχείου. «Ήθελα να δημιουργήσω έναν χώρο που, όταν τον αντικρίζεις, νιώθεις θαυμασμό», εξηγεί ο ιδιοκτήτης Άρης Τζήμας. Μέσα σε οκτώ στρέμματα περιτοιχισμένα από ξερολιθιά και φυτεμένα με στίπες και δεντρολίβανα, το Meraviglia Slow Living προσφέρει στους φιλοξενουμένους την πολυτέλεια μιας ραφινάτης απλότητας. Οι χώροι των δωματίων διαρθρώνονται σε δύο επίπεδα, με την κρεβατοκάμαρα να έχει θέα στη φύση. Εσωτερικά και εξωτερικά στις τοιχοποιίες χρησιμοποιήθηκε χειροποίητο χαρμάνι από φυσική άμμο και τεχνοτροπία που δίνει εφέ παλαιωμένου. Τα δάπεδα έχουν επενδυθεί με πατητή τσιμεντοκονία, ενώ η αισθητική όλων των χώρων είναι μια μείξη από σκανδιναβικό ντιζάιν, ελληνικά χειροποίητα έπιπλα και ιταλικά έργα τέχνης. meravigliaslowliving.com

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή