Πάνω και κάτω από το νερό

Η συλλογή φωτογραφιών “Two Worlds: Above and Below the Sea” (εκδ. Phaidon) του David Doubilet μας δείχνεις όσα συμβαίνουν ταυτόχρονα πάνω και κάτω από το νερό.

33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι ωκεανοί καλύπτουν πάνω από το 70% της επιφάνειας του πλανήτη και όμως σπάνια έχουμε την ευκαιρία να δούμε τι κρύβουν στα βάθη τους. Το λεύκωμα «Two Worlds: Above and Below the Sea» (εκδ. Phaidon) αποτελεί την πολυαναμενόμενη συλλογή φωτογραφιών του θρυλικού φωτογράφου του National Geographic David Doubilet, ο οποίος υπήρξε πρωτοπόρος στην ταυτόχρονη φωτογράφιση των όσων συμβαίνουν πάνω και κάτω από τη θάλασσα, τοποθετώντας τον φακό του κοντά στην επιφάνεια και δημιουργώντας έτσι ένα «μισό μισό» ενσταντανέ. «Μου αρέσει να δημιουργώ ένα παράθυρο προς τη θάλασσα που να καλεί τον θεατή να δει πώς ο δικός του κόσμος συνδέεται με έναν άλλο, αθέατο μεν, αλλά εξίσου γεμάτο ζωή». phaidon.com

Πάνω και κάτω από το νερό-1

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή