“Γη: Εικόνες της Ελλάδας”

Έλληνες φωτογράφοι και ζωγράφοι εμπνέονται από την ποικιλομορφία, τις εναλλαγές και τα χρώματα του τόπου μας. Οι οπτικές αφηγήσεις τους απεικονίζονται στο νέο λεύκωμα “Γη” των εκδόσεων Μέλισσα σε επιμέλεια Δημήτρη Φιλιππίδη.

27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

“Γη: Εικόνες της Ελλάδας”-1Μια σειρά από τοπία της ελληνικής υπαίθρου, από επιβλητικούς ορεινούς όγκους μέχρι κατάφυτες κοιλάδες με ποτάμια και γεφύρια, γίνονται θέμα διερεύνησης και καταγραφής της ποικιλομορφίας της χώρας μας μέσα από τις εναλλαγές των εποχών. Οι Έλληνες φωτογράφοι που συμμετέχουν στο λεύκωμα «Γη» (εκδόσεις Μέλισσα, επιμέλεια Δημήτρης Φιλιππίδης) επιχειρούν μια συναρπαστική οπτική αφήγηση της φυσιογνωμίας της ηπειρωτικής Ελλάδας, η οποία συνοδεύεται από αντίστοιχες «μαρτυρίες» Ελλήνων ζωγράφων που εμπνεύστηκαν από την ποικιλία και τα χρώματα του τόπου μας. Στόχος της έκδοσης είναι να φωτίσει τις διαφορετικές πτυχές των προορισμών, που γοητεύουν τον επισκέπτη. melissabooks.com 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή