Οι νέες αφίξεις των Design Hotels

Οκτώ νέα μέλη εντάχθηκαν στο πορτoφόλιο της Design Hotel, της διεθνούς εταιρείας ανάπτυξης που προωθεί ξενοδοχεία τα οποία συνδυάζουν τη φιλοξενία με την τοπική κουλτούρα, γαστρονομία και αρχιτεκτονική.

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Οι νέες αφίξεις των Design Hotels-1

Οκτώ νέα μέλη εντάχθηκαν στην οικογένεια των Design Hotels, από τη Νικαράγουα, το Λος Άντζελες και την Κοιλάδα Νάπα ως την Ακτή Ελεφαντοστού, τη Μαγιόρκα και την Κρήτη (με το ιστορικό Minos Beach Art Hotel στον Άγιο Νικόλαο). Η Design Hotels είναι μια εταιρεία συμβουλευτικής και ανάπτυξης που εκπροσωπεί περισσότερα από 300 ξενοδοχεία σε 60 χώρες του κόσμου και η φιλοσοφία της είναι να παρουσιάζει καθένα από αυτά ως μια ξεχωριστή ιστορία φιλοξενίας. Οι βόλτες στη ζούγκλα της Νικαράγουα, η μυθολογία των αρχαίων Ελλήνων θεών, τα αυτοσχεδιαστικά πιάτα που συνδυάζουν την ισπανική γαστρονομική παράδοση με την τοπική κουζίνα της Μαγιόρκα και η αρχιτεκτονική κουλτούρα της Καλιφόρνια αποτελούν μέρος του αφηγήματος, ώστε τα ξενοδοχεία να ξεπεράσουν τον συμβατικό τους ρόλο και να γίνουν κομμάτι της εμπειρίας του επισκέπτη. 
designhotels.com 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή