Απολαυστικό πρωινό στο Southold General με θέα το Μανχάταν

Απολαυστικό πρωινό στο Southold General με θέα το Μανχάταν

Σημείο συνάντησης και νέος γαστρονομικός προορισμός στο Long Island, στο Southold General εκτός από νόστιμα σνακ θα δοκιμάσετε και εξαιρετικά γλυκά του βραβευμένου Γάλλου pastry chef François Payard.

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Southold General δεν είναι απλώς μία ακόμα άφιξη στο Long Island. Έγινε αμέσως γαστρονομικός προορισμός και σημείο συνάντησης στην ήσυχη ναυτική κοινότητα του Southold, τόσο για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του όσο και για το όμορφο περιβάλλον του. Το κατάστημα σχεδίασε η Elizabeth Roberts, η οποία φιγουράρει στη λίστα με τους 100 αρχιτέκτονες που ξεχωρίζουν για το 2022 του περιοδικού Architectural Digest. Στο καφέ-μπαρ του Southold General μπορεί κανείς να δοκιμάσει ή να αγοράσει για το σπίτι ποιοτικό καφέ, τα γλυκά και τα παγωτά του βραβευμένου Γάλλου σεφ ζαχαροπλαστικής François Payard, που αποτελούν και σήμα κατατεθέν του μαγαζιού, σαλάτες, νόστιμα σάντουιτς, πίτσες και είδη ντελικατέσεν. Τις πιο ζεστές ημέρες του χρόνου, ντόπιοι και επισκέπτες απολαμβάνουν το πρωινό ή το σνακ τους στα καθίσματα του όμορφα διαμορφωμένου εξωτερικού χώρου. southoldgeneral.com

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή