Star Dome Peru: Διαμονή σε γυάλινους θόλους και επίσκεψη στο Μάτσου Πίτσου

Star Dome Peru: Διαμονή σε γυάλινους θόλους και επίσκεψη στο Μάτσου Πίτσου

Έξι γεωδαιτικοί θόλοι έχουν μετατραπεί σε πολυτελείς σουίτες που επιτρέπουν στους επισκέπτες του νέου μπουτίκ ξενοδοχείου Star Dome Peru να ονειρευτούν κάτω από τα αστέρια.

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο νότιο Περού, ανάμεσα στο Κούσκο και το Μάτσου Πίτσου, βρίσκεται το ιερό βουνό των ιθαγενών Quechua. Εκεί, σε αυτή την τόσο ασυνήθιστη τοποθεσία, δημιουργήθηκε το μπουτίκ ξενοδοχείο Star Dome Peru, που δεν στεγάζεται σε ένα συμβατικό κτίριο, αλλά σε γεωδαιτικό θόλο. Διαθέτει πέντε σουίτες με θέα στο βουνό και στην ιερή κοιλάδα, ένα πρωτοποριακό spa προσανατολισμένο στην αυτοΐαση των επισκεπτών μέσα από πρακτικές όπως είναι η ηχητική θεραπεία και ένα εστιατόριο με πολύχρωμη διακόσμηση και μενού βασισμένο στις φρέσκες πρώτες ύλες. Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο δημιουργός του, ο Καναδός Bob Berman, το πρωτότυπο ξενοδοχειακό εγχείρημα είναι αποτέλεσμα σύμπραξης με την τοπική κοινότητα Quechua, στην οποία καταλήγει το 10% των εσόδων. Πέρα από τη διαμονή, όσοι τυχεροί βρεθούν εκεί μπορούν να επισκεφθούν, μεταξύ άλλων, το Μάτσου Πίτσου και το τεράστιο φρούριο των Ίνκας, Ollantaytambo.
stardomeperu.com 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή