Κάντε κράτηση στο Booking Office 1869

Κάντε κράτηση στο Booking Office 1869

Η King’s Cross ξαναζωντανεύει και γίνεται σημείο συνάντησης για Λονδρέζους και επισκέπτες με το ανανεωμένο bar-restaurant Booking Office 1869 να πρωταγωνιστεί ανάμεσα στα νέα στέκια της περιοχής.

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κάντε κράτηση στο Booking Office 1869, τον νέο προορισμό για ποτό και φαγητό στην καρδιά του King’s Cross. Στεγάζεται μέσα στο πρόσφατα ανακαινισμένο St. Pancras Renaissance Hotel, το οποίο πρωτοστάτησε στην αναβίωση της λονδρέζικης γειτονιάς. Διατηρώντας τα αρχιτεκτονικά στοιχεία του χώρου, ο designer Hugo Toro χρησιμοποίησε εκκεντρικά μοτίβα και έντονα χρώματα, πανύψηλους φοίνικες και πολυελαίους από φύλλα ορείχαλκου για να δημιουργήσει την εντύπωση ενός χειμερινού κήπου σε βικτωριανό στιλ. Η σάλα χωρίζεται σε επιμέρους γωνιές, ωστόσο στόχος ήταν να διατηρείται ο οπτικός διάλογος μεταξύ των θαμώνων και οι πότες να μην αισθάνονται αποκομμένοι από όσους γευματίζουν. Το μενού συνδυάζει κλασικά πιάτα με ιαπωνικές γεύσεις, όπως σασίμι, ενώ στα επιδόρπια θα βρείτε από ντόνατ-μπριός με καραμελωμένο μήλο μέχρι μια νοσταλγική Blackberry trifle. 
booking-office.co.uk 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή