Πολυτέλεια, ευζωία και βιοφιλικός σχεδιασμός στο Joali Being

Πολυτέλεια, ευζωία και βιοφιλικός σχεδιασμός στο Joali Being

Το νέο πολυτελές θέρετρο στις Μαλδίβες εμπνέεται από τα νερά του Ινδικού Ωκεανού, την τροπική βλάστηση και την αγάπη των ανθρώπων του για τη φύση.

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Joali Being είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο νέας εποχής που βρίσκεται στις Μαλδίβες, στο απομονωμένο εξωτικό νησί Bodufushi της ατόλης Raa. Διαθέτει 68 βίλες με διακόσμηση που εμπνέεται από τα δροσερά χρώματα της θάλασσας και της παρθένας ακρογιαλιάς με τη λευκή άμμο, τους τεράστιους φοίνικες που αγκαλιάζουν τα καταλύματα και κάνουν το εσωτερικό τους να μοιάζει με προέκταση του Ινδικού ωκεανού.

Πολυτέλεια, ευζωία και βιοφιλικός σχεδιασμός στο Joali Being-1

Ο σχεδιασμός του ξενοδοχείου ακολουθεί τις αρχές του βιοφιλικού σχεδιασμού, σύμφωνα με τον οποίο η αρχιτεκτονική μεταφέρει τα οφέλη της φύσης μέσα στο κτίριο. Μέρος της ευζωίας που προσφέρει το Joali είναι τα 39 δωμάτια θεραπείας (μουσικοθεραπεία, υδροθεραπεία κ.ά.), σπαρμένα σε ολόκληρο το νησί, όπως και τα εστιάτοριά του, που σερβίρουν πιάτα βασισμένα στην εποχικότητα, στη χορτοφαγία, στα ψάρια και στα θαλασσινά. joali.com 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή