Ο παγκοσμίου φήμης ζαχαροπλάστης Cédric Grolet άνοιξε την πρώτη του πατισερί εκτός Παρισιού στο ξενοδοχείο The Berkeley, στο Knightsbridge. Ο Γάλλος pastry chef, που εστιάζει το ενδιαφέρον του στα φρούτα και στην επανερμηνεία των παραδοσιακών γαλλικών γλυκών, έγινε γρήγορα γνωστός για τη δημιουργική ματιά του. Η «βάση» του στη βρετανική πρωτεύουσα βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το Hyde Park και προσφέρει καθημερινά τα διάσημα αρτοσκευάσματά του: κρουασάν, μπισκότα, κέικ αλλά και αλμυρές ή γλυκές τάρτες. Για να τιμήσει μάλιστα το ντεμπούτο του στο Λονδίνο, ο Grolet εμπνεύστηκε ένα trompe-l’œil scone ειδικά για τους Βρετανούς. Ο χώρος του νέου ζαχαροπλαστείου είναι λιτός και φωτεινός, με τα φύλλα φρούτων να αποτελούν κυρίαρχο μοτίβο στη διακόσμηση. the-berkeley.co.uk
Ο pastry chef Cédric Grolet στο Λονδίνο
Ο διεθνούς φήμης Γάλλος ζαχαροπλάστης, που αγαπά τα φρούτα και τα παραδοσιακά γλυκά, στέγασε το πρώτο Cédric Grolet εκτός Παρισιού στο ξενοδοχείο The Berkeley του Λονδίνου.
34" χρόνος ανάγνωσης