Ο pastry chef Cédric Grolet στο Λονδίνο

Ο pastry chef Cédric Grolet στο Λονδίνο

Ο διεθνούς φήμης Γάλλος ζαχαροπλάστης, που αγαπά τα φρούτα και τα παραδοσιακά γλυκά, στέγασε το πρώτο Cédric Grolet εκτός Παρισιού στο ξενοδοχείο The Berkeley του Λονδίνου.

34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο παγκοσμίου φήμης ζαχαροπλάστης Cédric Grolet άνοιξε την πρώτη του πατισερί εκτός Παρισιού στο ξενοδοχείο The Berkeley, στο Knightsbridge. Ο Γάλλος pastry chef, που εστιάζει το ενδιαφέρον του στα φρούτα και στην επανερμηνεία των παραδοσιακών γαλλικών γλυκών, έγινε γρήγορα γνωστός για τη δημιουργική ματιά του. Η «βάση» του στη βρετανική πρωτεύουσα βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το Hyde Park και προσφέρει καθημερινά τα διάσημα αρτοσκευάσματά του: κρουασάν, μπισκότα, κέικ αλλά και αλμυρές ή γλυκές τάρτες. Για να τιμήσει μάλιστα το ντεμπούτο του στο Λονδίνο, ο Grolet εμπνεύστηκε ένα trompe-l’œil scone ειδικά για τους Βρετανούς. Ο χώρος του νέου ζαχαροπλαστείου είναι λιτός και φωτεινός, με τα φύλλα φρούτων να αποτελούν κυρίαρχο μοτίβο στη διακόσμηση. the-berkeley.co.uk

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή