Brunch στο Παρίσι

Το μπιστρό Deux στην Belleville αγαπά τις καλές πρώτες ύλες από ντόπιους παραγωγούς και προτείνει ένα απολαυστικό μενού που τιμά τη σχέση ποιότητας-τιμής.

31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν επισκεφθείτε τη γειτονιά της Belleville στο Παρίσι, κάντε μια στάση για ένα γευστικό brunch στο Deux, το μοντέρνο μπιστρό που δημιούργησαν δύο φίλοι και συνεργάτες, η Tiphaine και ο Romain. Αξιοποιώντας πρώτες ύλες από οικογενειακούς συνεταιρισμούς και παραγωγούς της Γαλλίας, δημιούργησαν ένα μενού που τιμά τη σχέση ποιότητας-τιμής. Με 35 ευρώ απολαμβάνετε ένα ζεστό σάντουιτς κροκ, σολομό gravlax με πατατοσαλάτα και αγιολί ή σούπα βραστών λαχανικών και gnocchi με τυρί, τα οποία συνοδεύονται από αυγά scrambled ή μάτια. Όσο για το επιδόρπιο, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μια λαχταριστή crème brûlée με αμυγδαλωτό νουγκά από τα Πυρηναία ή κέικ Σαβοΐας με επικάλυψη σοκολάτας. deux-restaurant.fr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή