Η έκθεση «Who are you really» του Jeppe Hein

Η έκθεση «Who are you really» του Jeppe Hein

Ο Δανός εικαστικός Jeppe Hein, που αλληλεπιδρά συχνά με τον κοινό του, θέτει αυτή τη φορά το ερώτημα «Ποιος είσαι στα αλήθεια;» και ανοίγει τον διάλογο μαζί του στο Moderna Museet της Στοκχόλμης.

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τον Δανό εικαστικό Jeppe Hein (1974-) με έδρα το Βερολίνο προσκάλεσε το Moderna Museet, προτείνοντας έναν διαφορετικού τύπου διάλογο με τον καλλιτέχνη και το έργο του. Με την τέχνη του ως εργαλείο, ο Hein αρέσκεται στο να αλληλεπιδρά με το κοινό και η δουλειά του γίνεται όλο και πιο παραστατική τα τελευταία χρόνια. Ακολουθώντας το ίδιο σκεπτικό, ο δημιουργός δεν θα παρουσιάσει το πρότζεκτ «Who are you really» σε μία από τις αίθουσες του μουσείου, αλλά σε εναλλακτικούς  χώρους, υπαίθριους και μη, όπως για παράδειγμα σε ειδικούς διαδραστικούς σταθμούς εντός του μουσείου. Εκεί οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε εργαστήρια, παρουσιάσεις και συζητήσεις απαντώντας στο κεντρικό ερώτημα της έκθεσης: «Ποιος είσαι στα αλήθεια;». Από 21.5 έως 28.8.2022 modernamuseet.se 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή