Η αναβίωση της αρ ντεκό στη Μαδρίτη

Η αναβίωση της αρ ντεκό στη Μαδρίτη

Το εμπορικό συγκρότημα Galería Canalejas, που αποτελείται από επτά ιστορικά κτίρια της ισπανικής μητρόπολης, προσφέρει παράλληλα στους επισκέπτες της μια ξεχωριστή αρχιτεκτονική εμπειρία περιήγησης.

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επτά ιστορικά κτίρια, που στην πρoηγούμενη ζωή τους υπήρξαν τράπεζες, γραφεία εφημερίδων και ασφαλιστικών εταιρειών, αποκαταστάθηκαν και ενοποιήθηκαν σε ένα νέο τοπόσημο: την Galería Canalejas. Το εμπορικό συγκρότημα, που άνοιξε στις αρχές Ιουνίου, φιλοξενεί 40 μπουτίκ με κορυφαία brands πολυτελείας. Στο food hall, το οποίο απλώνεται σε μια επιφάνεια 4.000 τ.μ., τα εστιατόρια συνδυάζουν την τοπική γαστρονομία με τις διεθνείς τάσεις, καθρεφτίζοντας έτσι την προσωπικότητα της Μαδρίτης, μιας μητρόπολης που όσο είναι «ισπανική», άλλο τόσο είναι και παγκόσμια. Πέρα όμως από τις αγορές υψηλών προδιαγραφών και τις προτάσεις για ενημερωμένους foodies, όσοι αγαπάτε την αρχιτεκτονική δεν θα μπορείτε να πάρετε τα μάτια σας από τα κλασικιστικά, μπαρόκ, αλλά κυρίως αρ ντεκό στοιχεία, που προσδίδουν στην Galería Canalejas μια αλησμόνητη ομορφιά. galeriacanalejas.com 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή