Τα κοσμήματα της βασίλισσας στο Amalienborg Palace Museum της Κοπεγχάγης

Τα κοσμήματα της βασίλισσας στο Amalienborg Palace Museum της Κοπεγχάγης

Όσοι προτιμούν να ταξιδεύουν στις βόρειες χώρες τους θερμούς μήνες, στο Amalienborg Palace Museum Κοπεγχάγτης θα έχουν την ευκαιρία να δουν την έκθεση A Queen's Jewellery Box με 200 κοσμήματα από τη συλλογή της βασίλισσας Μαργαρίτας Β΄.

27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο πλαίσιο των εορτασμών για την 50ή επέτειο από την ανάληψη του θρόνου από τη βασίλισσα Μαργαρίτα Β΄ της Δανίας, διοργανώνεται η έκθεση «A Queen’s Jewellery Box». Η έκθεση πραγματοποιείται στο Μουσείο Amalienborg και παρουσιάζει περισσότερα από 200 κοσμήματα, τα οποία η βασίλισσα χρησιμοποιεί σε συγκεκριμένες περιστάσεις. Η συλλογή ανήκει στο Danish Royal Property Trust, το οποίο ιδρύθηκε το 1910, και η βασίλισσα έχει το αποκλειστικό δικαίωμα χρήσης των κομματιών, συμπεριλαμβανομένου του σετ Pearl Poire, το οποίο θεωρείται σήμα κατατεθέν της και φοριέται σε σημαντικές επίσημες εκδηλώσεις. Έως 23/10. kongernessamling.dk/amalienborg  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή