Κάντε στάση στην Borough Yards του Λονδίνου

Κάντε στάση στην Borough Yards του Λονδίνου

Περπατήστε στους δρόμους και τα στενά που συνδέουν την ιστορική αγορά Borough με την Clink Street και τον Τάμεση και αναζητήστε τα νέα γαστρονομικά στέκια της βρετανικής πρωτεύουσας στη νεοσύστατη Borough Yards.

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Borough Yards, το νέο εμπορικό και γαστρονομικό στέκι της βρετανικής πρωτεύουσας, αναβίωσε ένα μεσαιωνικό σύμπλεγμα δρόμων, συνδέοντας την αγορά Borough με την Clink Street και τον ποταμό Τάμεση και μετατρέποντας μια σειρά από παλιές αποθήκες και οδογέφυρες σε νέους χώρους. Το Bar Daskal, ένα ισπανικό μπαρ για κρασί, σέρι και κρύα τάπας, είναι ένας από τους τρεις χώρους εστίασης που λειτούργησαν πρώτοι στο Borough Yards. Πήρε το όνομά του από τον καλλιτέχνη του Bauhaus Vladimir Daskalof, παππού των ιδιοκτητών, ο οποίος εργάστηκε με το όνομα Daskal και έζησε με τη σύζυγό του στη Μαγιόρκα. Το Bar Daskal εμπνέεται από το σπίτι τους και τη γειτονιά, ενώ φιλοξενεί επίσης μόνιμη έκθεση με σπάνια έργα του δημιουργού. bardaskal.co.uk

Κάντε στάση στην Borough Yards του Λονδίνου-1
© Greg Funnell 2022

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή