Η KOK Oslo κάνει τη σάουνα καθημερινή συνήθεια των Νορβηγών

Η KOK Oslo κάνει τη σάουνα καθημερινή συνήθεια των Νορβηγών

Η νέα πλωτή σάουνα KOK Oslo συνδυάζει τα οφέλη των ευεργετικών θερμόλουτρων με μια βόλτα στο νορβηγικό φιόρδ. Ιδέα που οι κάτοικοι του Όσλο δείχνουν να την απολαμβάνουν.

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη φινλανδική σάουνα οι άνθρωποι συνδυάζουν την εφίδρωση σε ειδικά διαμορφωμένα σπιτάκια με βουτιές σε παγωμένα νερά. Είναι γνωστά τα οφέλη που προσφέρει αυτή η εναλλαγή ζεστού και κρύου, βοηθώντας τον οργανισμό να χαλαρώσει και αυξάνοντας την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Η KOK Oslo είναι μια νέα πλωτή σάουνα που άνοιξε στο Όσλο, συνδυάζοντας τις ευεργετικές ιδιότητες μιας θερμαινόμενης καμπίνας με την ξεχωριστή εμπειρία μιας μίνι κρουαζιέρας διάρκειας δύο ωρών. Φιλοξενεί έως δέκα άτομα και η υπηρεσία προσφέρεται πριβέ ή κλείνοντας μεμονωμένες θέσεις. Ο κεντρικός χώρος έχει κανονική θερμοκρασία, ενώ η ξυλόσομπα της καμπίνας δημιουργεί περιβάλλον σάουνας (70o-100oC). Θα τη βρείτε στο Langkaia, απέναντι από την Όπερα, και στη μαρίνα Aker Brygge, κοντά στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης Astrup Fearnley. Τα σκάφη είναι εξοπλισμένα με ηλεκτρικούς κινητήρες που τροφοδοτούνται από ηλιακούς συλλέκτες και πλέουν αθόρυβα στο νερό – αν είστε τυχεροί, μπορεί να δείτε φώκιες ή δελφίνια να κολυμπούν δίπλα σας! koknorge.no 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή