CORE: Το πιο επιδραστικό club των ΗΠΑ τώρα και στο Μιλάνο

CORE: Το πιο επιδραστικό club των ΗΠΑ τώρα και στο Μιλάνο

Το CORE, η σοφιστικέ ιδιωτική λέσχη με τα πρωτότυπα προνόμια για τα μέλη της, βρίσκεται πλέον επί ευρωπαϊκού εδάφους.

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με έδρα τη Νέα Υόρκη, το CORE είναι ένα από τα πιο αυστηρά και επιδραστικά κλαμπ των ΗΠΑ, που συνδυάζει τoν πολιτισμό με αποκλειστικές παροχές, όπως εκδηλώσεις τέχνης, γαστρονομικές εμπειρίες, κινηματογραφικές προβολές παρουσία γνωστών ηθοποιών, γυμναστήριο, υπηρεσίες ευεξίας, σε συνεργασία με ένα εξαιρετικό δίκτυο επαγγελματιών. Το Μιλάνο είναι η πόλη που επιλέχθηκε να το φιλοξενήσει σε ευρωπαϊκό έδαφος. Ζωντανό, σε στρατηγική θέση και με πλούσια πολιτιστικά χαρακτηριστικά που δεν περιορίζονται στις εικαστικές τέχνες, αλλά περιλαμβάνουν μόδα, ντιζάιν, γαστρονομία, περιέχει όλα τα στοιχεία της ταυτότητας του CORE.

CORE: Το πιο επιδραστικό club των ΗΠΑ τώρα και στο Μιλάνο-1

Αντίθετα με τις παραδοσιακές λέσχες που αναπτύσσουν τη δραστηριότητά τους γύρω από ένα χόμπι, αποτελεί μια ολόκληρη κοινότητα, σύγχρονη και σοφιστικέ, τα μέλη της οποίας αλληλεπιδρούν, αναζητούν ευκαιρίες, αγαπούν την καινοτομία. Στεγάζεται σε ιστορικό κτίριο του Corso Matteotti και τα 600 μέλη του θα αποτελούνται κατά 30% από Μιλανέζους, 30% από την υπόλοιπη Ιταλία, 30% Ευρωπαίους και 10% από άλλα μέρη του πλανήτη. thecoreclub.com/milano

CORE: Το πιο επιδραστικό club των ΗΠΑ τώρα και στο Μιλάνο-2

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή