Βαρκελώνη: Ο όμιλος «The Hoxtons» κάνει ντεμπούτο στην Ισπανία

Βαρκελώνη: Ο όμιλος «The Hoxtons» κάνει ντεμπούτο στην Ισπανία

Ο όμιλος φιλοξενίας «The Hoxtons» μεγαλώνει και η Ισπανία προστίθεται στην αλυσίδα της με το άνοιγμα του Hoxton Poblenou στη μοδάτη, ζωντανή και δημιουργική γειτονιά El Poblenou της Βαρκελώνης.

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O όμιλος The Hoxton έκανε το ντεμπούτο του στην Ισπανία ανοίγοντας το πρώτο ξενοδοχείο του στη  ζωντανή και δημιουργική γειτονιά El Poblenou της Βαρκελώνης, που στέγαζε κάποτε τα εργοστάσια κλωστοϋφαντουργίας της πόλης. Το Hoxton Poblenou, με σήμα κατατεθέν το ανοιχτό στην τοπική κοινωνία λόμπι, διαθέτει 11 ορόφους, 240 δωμάτια, που αποπνέουν μεσογειακή αίσθηση με δάπεδα από τερακότα, floral prints, απαλά χρώματα και χειροποίητες ταπετσαρίες, και ένα εντυπωσιακό roof garden με πισίνα και θέα στη Σαγκράδα Φαμίλια.

Βαρκελώνη: Ο όμιλος «The Hoxtons» κάνει ντεμπούτο στην Ισπανία-1

Φιλοξενεί επίσης δύο ενδιαφέροντα γαστρονομικά concepts: το Tope, μια μεξικάνικη τακερία-μπαρ στην ταράτσα, και το Four Corners στο ισόγειο, που συνδυάζει την πίτσα με το κρασί. Παράλληλα, στο πλαίσιο της εταιρικής φιλοσοφίας Good Neighbors του ομίλου The Hoxton, το Poblenou αναδεικνύει μέσα από τις επιλογές του τα χαρακτηριστικά της γειτονιάς όπου βρίσκεται. Έτσι, συνεργάζεται με ντόπιους σχεδιαστές, παραγωγούς, τεχνίτες και καλλιτέχνες, εμπλουτίζοντας με τα προϊόντα και τα έργα τους το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες του. thehoxton.com/poblenou

Βαρκελώνη: Ο όμιλος «The Hoxtons» κάνει ντεμπούτο στην Ισπανία-2

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή