Η Λατινική Αμερική απ’ άκρη σ’ άκρη

Η Λατινική Αμερική απ’ άκρη σ’ άκρη

Το νέο βιβλίο της Taschen με τίτλο “Great Escapes, Latin America” συνδυάζει την ταξιδιωτική απόδραση με ξεχωριστές εμπειρίες φιλοξενίας.

33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τίτλο «Latin America», το νέο λεύκωμα της Taschen από τη σειρά «Great Escapes» παρουσιάζει μερικές από τις πιο εκπληκτικές τοποθεσίες της Κεντρικής και Νότιας Αμερικής, συνδυάζοντας την περιήγηση με ξεχωριστές εμπειρίες φιλοξενίας. Από το Monte Fitz Roy της Παταγονίας και το ξενοδοχείο Explora El Chaltén φτάνουμε στην έρημο Ατακάμα της Χιλής, με προορισμό το ξεχωριστό Tierra Atacama. Kάνουμε check in στο Anavilhanas Jungle Lodge στον βραζιλιάνικο Αμαζόνιο, διανυκτερεύουμε στο Uxua του Porto Seguro, απολαμβάνουμε ξεχωριστές υπηρεσίες στο πολυβραβευμένο Hotel Terrestre στο Puerto Escondido του Μεξικού. «Πράσινα» ξενοδοχεία και design καταλύματα, δεντρόσπιτα και ατμοσφαιρικές επαύλεις συνθέτουν ένα συναρπαστικό μωσαϊκό επιλογών διαμονής από τη μία άκρη της Λατινικής Αμερικής έως την άλλη. 
taschen.com

Η Λατινική Αμερική απ’ άκρη σ’ άκρη-1

Η Λατινική Αμερική απ’ άκρη σ’ άκρη-2

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή