Βερολίνο: Château Royal και πολυτέλεια

Βερολίνο: Château Royal και πολυτέλεια

Σε απόσταση αναπνοής από την Πύλη του Βραδεμβούργου, το νέο ξενοδοχείο Château Royal απευθύνεται σε όσους αγαπούν το ντιζάιν, την πολυτέλεια και το σύγχρονο fine dining.

33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Βερολίνο: Château Royal και πολυτέλεια-1
© Felix Brüggemann

Το νέο μπουτίκ ξενοδοχείο Château Royal, σε απόσταση αναπνοής από τη λεωφόρo Unter den Linden της συνοικίας Mitte, αντλεί τη φιλοσοφία του από τους άξονες πολυτέλεια, ντιζάιν και γαστρονομία. Πενταώροφο, με 93 δωμάτια (εκ των οποίων 26 σουίτες και ένα διαμέρισμα), το Château Royal στεγάζεται σε δύο διατηρητέα κτίρια του 1850 και του 1910, που συμπληρώνονται από προσθήκες και αναμορφώσεις τις οποίες υπογράφει το στούντιο David Chipperfield Architects. Χρωματιστά μάρμαρα, παρκέ ψαροκόκαλο, κρακελέ πλακάκια πρωταγωνιστούν στο εσωτερικό, με αναφορές στο Βερολίνο των αρχών του 20ού αιώνα. Το εστιατόριο δίνει έμφαση στις καλές εποχικές πρώτες ύλες και απευθύνεται σε όσους αγαπούν το σύγχρονο fine dining. chateauroyalberlin.com

Βερολίνο: Château Royal και πολυτέλεια-2
© Felix Brüggemann

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή