100 χρόνια ρεθεμνιώτικο καρναβάλι

100 χρόνια ρεθεμνιώτικο καρναβάλι

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενας αιώνας συμπληρώνεται φέτος από εκείνη την Αποκριά που μια παρέα Ρεθεμνιωτών ντύθηκαν «τσουλομασκαράδες» και άρχισαν τα πειράγματα και για τις επόμενες τρεις εβδομάδες ολόκληρη η πόλη θα γιορτάσει περισσότερο από ποτέ.

Με 47 ομάδες που θα παρουσιάσουν στις παρελάσεις 32 άρματα και ένα σωρό εκδηλώσεις, χορούς, συναυλίες, πάρτι, το περίφημο Κυνήγι του Θησαυρού, για το οποίο προετοιμάζονται χιλιάδες παιδιά και ενήλικοι Ρεθεμνιώτες όλο το χρόνο, αλλά και μια αξέχαστη ποδηλατοβόλτα, ο δήμος, η οργανωτική επιτροπή του καρναβαλιού και οι επαγγελματίες της πόλης μάς καλούν να επισκεφτούμε το Ρέθυμνο στην καρδιά του χειμώνα.

Για το λόγο αυτό, μάλιστα, έχουν συνεργαστεί όλοι μεταξύ τους και έχουν διαμορφώσει ειδικά πακέτα που περιλαμβάνουν εισιτήρια, δύο ή τρεις διανυκτερεύσεις και εκδρομές στην ενδοχώρα σε προσιτές τιμές, τα οποία θα βρείτε στο www.rethymnocarnival.gr sthστην κατηγορία «Επισκέπτες».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή