H Νάξος στα κορυφαία νησιά του κόσμου

H Νάξος στα κορυφαία νησιά του κόσμου

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Είναι πλέον γεγονός. Απαξ και ανακοινώσει την οποιαδήποτε λίστα με τις προτιμήσεις των ταξιδιωτών η μεγαλύτερη ταξιδιωτική πλατφόρμα του κόσμου, TripAdvisor, δημιουργείται αυτομάτως μια ζωηρή συζήτηση. Και όλοι ψάχνουν να δουν αν είναι μέσα. Και αν είναι, το διαλαλούν και το γιορτάζουν!

Ο λόγος ετούτη τη φορά είναι για τη Νάξο. Για το μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων, που ήρθε έκτο στην παγκόσμια κατάταξη με τα αγαπημένα νησιά των ταξιδιωτών, δεύτερο στην Ευρώπη και πρώτο στην Ελλάδα.

Τα βραβεία Travellers’ Choice Award -για δεύτερη χρονιά- ανέδειξαν περισσότερα από 100 νησιά παγκοσμίως, τα οποία συμπεριλαμβάνονται στις κατηγορίες Κορυφαία 10 νησιά για την Αφρική, την Ασία, την Καραϊβική, την Ευρώπη, τη Νότια Αμερική, τον Νότιο Ειρηνικό και τις ΗΠΑ.

«Η Νάξος έχει την τιμή να αναγνωρίζεται από τους ταξιδιώτες ως ένας από τους κορυφαίους νησιωτικούς προορισμούς του κόσμου», είπε ο υπεύθυνος αντιδήμαρχος στον τομέα Τουρισμού του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Δημήτρης Λιανός, και συμπλήρωσε: «Ο επισκέπτης θα ανακαλύψει στο νησί μας έναν ολόκληρο κόσμο εμπειριών».

Δεν είναι όμως μόνο η Νάξος που ξεχώρισε στα φετινά βραβεία. Στα δέκα κορυφαία νησιά της Ευρώπης συναντάμε τη Μήλο, την πολύπαθη φέτος Κεφαλονιά και τη Σαντορίνη, στην πέμπτη, έκτη και έβδομη θέση αντίστοιχα, ενώ η Πάρος κατέλαβε τη δέκατη θέση.

Σε ό,τι αφορά τέλος την ελληνική κατάταξη, αυτή έχει ως εξής:

1. Νάξος, 2. Μήλος, 3. Κεφαλονιά,

4. Σαντορίνη, 5. Πάρος, 6. Ιος,

7. Ζάκυνθος, 8. Λευκάδα,

9. Σκιάθος και 10. Μύκονος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή