Η γκουρμέ εκδοχή του street food

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Aντονι Μπουρντέν ανοίγει υπαίθρια αγορά τροφίμων στη Νέα Υόρκη.

Αν κάποιος γνωρίζει από πρώτο χέρι τα ατού του φαγητού του δρόμου συγκριτικά με τα πιάτα που σερβίρουν τα καθωσπρέπει εστιατόρια, αυτός είναι ο Αντονι Μπουρντέν. Ο διάσημος Αμερικανός σεφ, που μας ταξιδεύει τηλεοπτικά στις παραδοσιακές κουζίνες όλου του κόσμου, ανακοίνωσε ότι ανοίγει μαζί με τον συνεταίρο του Στίβεν Γουέρδεν μια τεράστια αγορά στη Νέα Υόρκη.

Το νέο του πρότζεκτ δεν έχει τίποτα το «βρώμικο», αφού περιλαμβάνει 40 περίπτερα-καντίνες που εξειδικεύονται σε διεθνείς και τοπικές κουζίνες, χρησιμοποιώντας εκλεκτά υλικά, διακεκριμένους ντόπιους μάγειρες και πλανόδιους πωλητές όλων των εθνικοτήτων. Οι σεφ θα παρουσιάζουν στο κοινό οικογενειακές συνταγές που περνούν από γενιά σε γενιά, θα μυούν τους περαστικούς στις γαστρονομικές τάσεις και θα εναλλάσσονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ώστε να υπάρχει ποικιλία στα σνακ. Η τοποθεσία και η ημερομηνία δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα. Αν όμως όλα πάνε καλά, το εγχείρημα θα συνεχιστεί και σε άλλες πόλεις. Σ. Σ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή