ΤΑΞΙΔΙΑ

Ενα ταξίδι με τον «χρυσό» παγκόσμιο πρωταθλητή Κώστα Φιλιππίδη

ena-taxidi-me-ton-chryso-pagkosmio-protathliti-kosta-filippidi-2018262

Με τη Superfast Ferries ταξίδεψε την M. Τετάρτη, ο «χρυσός» Παγκόσμιος Πρωταθλητής του άλματος επί κοντώ, Κώστας Φιλιππίδης, με προορισμό το Μπάρι της Ιταλίας. Τελικός προορισμός του το προπονητικό κέντρο της Φόρμια, όπου θα πραγματοποιήσει προπονητικό camp με τον προπονητή του Δημήτρη Κυτέα και τους δύο του συναθλητές, Παναγιώτη Λάσκαρη και Θοδωρή Χρυσανθόπουλο.

Η Superfast Ferries, τιμώντας και τον κλασικό αθλητισμό στηρίζει τις προσπάθειες του αθλητή φιλοξενώντας τον στα πλοία της προς Ιταλία στα πλαίσια της προετοιμασίας του για τους αγώνες του ανοιχτού στίβου κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου.

Επόμενη εμφάνιση του επικοντιστή Κώστα Φιλιππίδη θα είναι στη σειρά των αγώνων της IAAF, Diamond League, σε αρκετά μίτινγκς της Ευρώπης, αλλά και οι αγώνες που θα συμμετάσχει με την Εθνική μας ομάδα, αποκορύφωμα των οποίων είναι το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου που θα πραγματοποιηθεί στα μέσα του Αυγούστου.

H Superfast Ferries είναι μέλος της ATTICA GROUP και δραστηριοποιείται μεταξύ Ελλάδας-Ιταλίας, με ένα στόλο 4 υπερσύγχρονων επιβατηγών-οχηματαγωγών πλοίων.