Αριστείο στη φιλοξενία

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κοιτώντας από το μπαλκόνι του Aristi Mountain Resort, νιώθεις πως βρίσκεσαι σε ζωντανό πίνακα. Κάθε που οι εποχές ντύνουν με διαφορετικά χρώματα τα δέντρα, το τοπίο μπροστά του αλλάζει. Βρίσκεται στο υψηλότερο σημείου του χωριού Αρίστη και έχει ανεμπόδιστη θέα στο άγριο φαράγγι του Βίκου, στο Πάπιγκο και στους πέτρινους Πύργους της Αστράκας. Εδώ νιώθει κανείς την απόλυτη επαφή με την πληθωρικότητα της φύσης και απολαμβάνει ένα ταξίδι στο χρόνο, εκεί όπου η παράδοση είναι ανέγγιχτη και η ιστορία ζωντανεύει.

Το Aristi Mountain Resort αποτελείται από 18 πέτρινα ανεξάρτητα δωμάτια (superior δίκλινα, σουίτες, οικογενειακά, villas), που προσφέρονται για κάθε είδους ταξιδιώτη. Κάθε χώρος είναι διακοσμημένος με εξαιρετικό γούστο, ζεστά χρώματα και φωτισμό, φυσικό ή τεχνητό, που δημιουργεί επιπλέον θέρμη. Σημαντικές λεπτομέρειες, όπως οι προσωπικές παροχές, το μπάνιο, ο καλός εξαερισμός, η ασφάλεια, έχουν προσεχθεί ιδιαίτερα. Στην ξεκούραση έχει δοθεί υπερβάλλουσα προσοχή και οι επισκέπτες το εκτιμούν δεόντως. Μια σειρά από υπηρεσίες χαλάρωσης, όπως το μασάζ και το υδρομασάζ, η σάουνα, το χαμάμ και η κλειστή θερμαινόμενη πισίνα μπροστά στη θέα του βουνού, φροντίζουν για το πολυπόθητο αίσθημα της ευεξίας. Η πλήρωση έρχεται με τον ύπνο σε θαυμάσια στρώματα, που είναι βαθύς και συνεχόμενος – νιώθεις σαν να κοιμάσαι στα σύννεφα.

Το άνετο lounge με το τζάκι, το δεύτερο σαλόνι με το φαρδύ μπαλκόνι και το μπαρ και όλοι οι κοινόχρηστοι εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι είναι τόσο φιλόξενοι, που νομίζεις πως βρίσκεσαι σε φιλικό σπίτι. Το πρωινό, ιεροτελεστία νοστιμιάς: υπέροχες πίτες, παραδοσιακά προϊόντα που θέλεις να πάρεις μαζί σου. Το εστιατόριό Salvia σερβίρει ελληνική κουζίνα, πιάτα που βασίζονται σε φρέσκες ιδέες και φτιάχνονται με καλά υλικά.  Η εξυπηρέτηση από το προσωπικό είναι αμέριστη, το σέρβις επαγγελματικό. Νιώθεις πως στ’ αλήθεια όλοι αυτοί οι άνθρωποι είναι εδώ για να περάσεις καλά. Αυτό είναι το βασικότερο πλεονέκτημα για ένα κατάλυμα επάξια διακεκριμένο (ανήκει από τον Ιανουάριο 2013 στην οικογένεια των Small Luxury Hotels of the World), που αναζητά κάθε ταξιδιώτης.

> Αρίστη, Ζαγοροχώρια, Ηπειρος, Τ/26530-41.330, 26530-41.311, 6943-105.011, www.aristi.eu

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή