Περισσότερη… Αθήνα και Λάρνακα από την Etihad Airways

Περισσότερη… Αθήνα και Λάρνακα από την Etihad Airways

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μέχρι τον Ιούλιο, σχεδόν το 90% του παγκόσμιου δικτύου της εταιρείας θα εξυπηρετείται με ημερήσιες πτήσεις.

Την αύξηση της συχνότητας και των διαθέσιμων θέσεων στις πτήσεις προς Αθήνα και Λάρνακα ανακοίνωσε η Etihad Airways, σε μια προσπάθεια, μέχρι τον Ιούλιο, σχεδόν το 90% του παγκόσμιου δικτύου της να εξυπηρετείται σε καθημερινή βάση. Οι νέες πτήσεις θα παρέχουν επίσης επιπλέον ευκαιρίες σύνδεσης με την Aegean Airlines, την αεροπορική εταιρεία κοινού κωδικού, που με ανεξάρτητη ανακοίνωση ενημέρωσε για την έναρξη απευθείας δρομολογίου μεταξύ Αθήνας και Αμπου Ντάμπι απο τις 28 Μαΐου 2014.

Στην ίδια κατεύθυνση, εκτός από την Αθήνα, η Etihad Airways θα τοποθετήσει τον κωδικό της (ΕΥ) σε 16 προορισμούς που λειτουργεί η Aegean στην Ελλάδα, όπως τα δημοφιλή νησιά Κρήτη, Ρόδος και Σαντορίνη, αλλά και σε ευρωπαϊκούς προορισμούς, όπως Λάρνακα, Μαδρίτη και Σόφια. Η Aegean Airlines, εκτός από την πτήση προς Αμπου Ντάμπι, θα τοποθετήσει τον κωδικό της (Α3) σε πτήσεις της Etihad Airways προς Σίδνεϊ, Μελβούρνη, Περθ, Μπαχρέιν, Κουβέιτ και Γιοχάνεσμπουργκ. Επιπλέον, μεταξύ 1ης Ιουνίου και 30 Σεπτεμβρίου, οι καθημερινές πτήσεις της Etihad θα αναβαθμιστούν και πλέον θα πραγματοποιούνται με αεροσκάφος τύπου Airbus A330-200, που διαθέτει 254 θέσεις, αντικαθιστώντας το Airbus A321 χωρητικότητας 174 θέσεων που λειτουργεί τώρα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή