Το «Navarino Challenge» επιστρέφει

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

19 – 21 Σεπτεμβρίου η φετινή δεύτερη διοργάνωση.

Με τη σημαντική συμμετοχή και παρουσία του Ελληνοαμερικανού υπερμαραθωνοδρόμου Dean (Κωνσταντίνου) Karnazes, το «Navarino Challenge» επιστρέφει δυναμικά στις 19 – 21 Σεπτεμβρίου 2014, συμβάλλοντας για ακόμη μία χρονιά στην ενημέρωση του κόσμου για τη μεσογειακή διατροφή και την ευαισθητοποίησή του σχετικά με την παιδική παχυσαρκία.

Φέτος, σε συνέχεια και της βράβευσής του με Gold Award στα Tourism Awards 2014 ως σπουδαιότερης πρωτοβουλίας για τον αθλητικό τουρισμό, το «Navarino Challenge» εμπλουτίζει ακόμη περισσότερο τις διαδρομές του και το πρόγραμμά του. Συγκεκριμένα, το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου το πρόγραμμα του «Navarino Challenge» θα περιλαμβάνει μια διαδρομή- «έκπληξη» στην Καλαμάτα, ενώ την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014 θα πραγματοποιηθούν αγώνες για μικρούς και μεγάλους, που θα έχουν ως αφετηρία τους τo Navarino Dunes, στην Costa Navarino.

Το ανανεωμένο πρόγραμμα του φετινού «Navarino Challenge» θα περιλαμβάνει, για όσους διαμείνουν στο The Westin Resort Costa Navarino, ημερίδα για την παιδική παχυσαρκία καθώς και μαθήματα τάε κβον ντο για μικρούς και μεγάλους από τον δις Ολυμπιονίκη Αλέξανδρο Νικολαΐδη. Παράλληλα, πριν από κάθε αγώνα, το στάδιο της προθέρμανσης θα αναλάβει η γυμνάστρια pilates Μάντη Περσάκη, ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης μαθημάτων pilates καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου από την κορυφαία γυμνάστρια. Επίσης, για πρώτη φορά θα γίνει επίδειξη ελληνικών παραδοσιακών χορών, ενώ το τριήμερο πρόγραμμα θα κλείσει με ένα μεγάλο εορταστικό γεύμα, με ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή