Μικρά και αεροπορικά

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

* Η Emirates ανακοίνωσε την τέταρτη καθημερινή πτήση προς το Γιοχάνεσμπουργκ, εξυπηρετώντας πλέον τη Νότια Αφρική με επτά καθημερινές πτήσεις. Επίσης, πριν από λίγες ημέρες, η εταιρεία παρέλαβε το 50ό αεροσκάφος Α380, γεγονός που ανεβάζει το στόλο αεροσκαφών ευρείας ατράκτου της Emirates σε 224.

* Η KLM είναι η πρώτη αεροπορική εταιρεία παγκοσμίως που προσφέρει υπηρεσίες μέσω της πλατφόρμας κοινωνικής-επαγγελματικής δικτύωσης LinkedIn. Μετά την ευρεία παρουσία της εταιρείας σε Facebook, Twitter και Vkontakte, η KLM δίνει τη δυνατότητα σε όσους επιβάτες είναι μέλη του LinkedIn να το χρησιμοποιήσουν για να επιλέξουν τη θέση τους, να αλλάξουν το εισιτήριό τους ή να αγοράσουν έξτρα αποσκευές.

* Η Etihad Airways ξεκινά συνεργασία με την Google, προκειμένου να διευκολύνει τους επιβάτες της στην αναζήτηση πτήσεων, δρομολογίων και ναύλων. Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Search Flight, οι ταξιδιώτες σε ΗΠΑ, Καναδά, Ηνωμένο Βασίλειο, Ολλανδία, Ισπανία, Γαλλία, Ιταλία, Γερμανία, Πολωνία και Ιρλανδία θα είναι σε θέση να διερευνήσουν και να συγκρίνουν πτήσεις προς και από οποιονδήποτε από τους 103 προορισμούς της Etihad Airways. Επίσης, θα έχουν τη δυνατότητα να δουν ζωντανά τις τιμές των εισιτηρίων για περισσότερες από 1.400 εβδομαδιαίες πτήσεις της εταιρείας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή