100 ευρώ για τρία μπουκαλάκια νερό

100 ευρώ για τρία μπουκαλάκια νερό

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το πάθημα ενός πελάτη στο ξενοδοχείο Wellesley του Λονδίνου.

H συζήτηση για τις κρυφές χρεώσεις των ξενοδοχείων έχει πάρει φωτιά στην Αγγλία μετά το πάθημα πελάτη του Wellesley Hotel στο Knightsbridge, που είχε τη φαεινή ιδέα να παραγγείλει τρία μπουκάλια San Pellegrino των 500 ml στον κήπο, όπου είχε επαγγελματική συνάντηση. Το ανθρακούχο ύδωρ, που τιμάται 60 πένες στα σούπερ μάρκετ, χρεώθηκε 5,50 λίρες και ο λογαριασμός έφτασε τις 75 (!), καθώς το ξενοδοχείο είχε «ελάχιστη παραγγελία» 25 λίρες το άτομο, οι οποίες και προστέθηκαν στο λογαριασμό.

Ο πελάτης τουιτάρισε το συμβάν, διευκρινίζοντας ότι το πρόβλημά του δεν ήταν η ίδια η πολιτική χρεώσεων, αλλά ότι δεν ενημερώθηκε προτού προχωρήσει στη μοιραία παραγγελία. Η διεύθυνση του Wellesley ζήτησε μεν συγγνώμη, αλλά και «υπενθύμισε» ότι η πρακτική είναι συνήθης στα ξενοδοχεία της κατηγορίας. Για να καταλάβετε περί ποίας κατηγορίας μιλάμε, δείτε το βίντεό τους στο www.thewellesley.co.uk/thewellesleyfilm.html.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή