Από το Μαϊάμι στο Πόρτο Χέλι

Από το Μαϊάμι στο Πόρτο Χέλι

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το πρώτο resort Νikki Beach στον κόσμο άνοιξε στην Ελλάδα.

H πιο πολυσυζητημένη άφιξη του καλοκαιριού, τουλάχιστον όσον αφορά τα ξενοδοχειακά, είναι γεγονός. Η εταιρεία Nikki Beach, πρώτο όνομα στα παραθαλάσσια κλαμπ και το lifestyle και με παρουσία στα πιο κοσμοπολίτικα θέρετρα του κόσμου (Mαϊάμι, Ιμπιζα, Πουκέτ, Μαρακές, Σεντ Μπαρτ κ.ά.), επέλεξε την Ελλάδα και το Πόρτο Χέλι για να ανοίξει το πρώτο Nikki Beach Resort & Spa στον κόσμο. Με 66 δωμάτια και σουίτες από 51-95 τ.μ., όλα με ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα, με τέσσερα εστιατόρια (από σούσι και μεσογειακή κουζίνα μέχρι τάπας), σπα και δύο προβλήτες για σκάφη, το πολυτελές resort έχει να επιδείξει σειρά από καινοτομίες.

Φωτισμό και διακόσμηση δωματίου ανάλογα με την ώρα της ημέρας και τη διάθεση του πελάτη, εξατομικευμένο ψυγείο δωματίου MyBar με μεγάλες φιάλες ποτών, κρασιών και αναψυκτικών που μπορείτε να επιλέξετε από πριν, καθώς και οπτικοακουστικό σύστημα ATVision με ειδική εφαρμογή για smartphones και tablet, που σας εξασφαλίζει πρόσβαση σε 800 ταινίες και πάνω από 10.000 κομμάτια μουσικής!

www.nikkibeachhotels.com, T/27540-98.500, [email protected]

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή