Το νέο «παλάτι» των Παρισίων

Το νέο «παλάτι» των Παρισίων

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πεντάστερο σε πολυτέλεια και… τετραψήφιο σε κόστος διανυκτέρευσης (που σημαίνει ότι τα 200 δωμάτιά του κοστίζουν πάνω από 1.000 ευρώ), το ολοκαίνουργιο Peninsula των Παρισίων άνοιξε επίσημα τις πύλες του προ δεκαπενθημέρου, απευθυνόμενο στη μικρή αριθμητικά -πλην περιζήτητη- μειοψηφία τουριστών για τους οποίους τα χρήματα δεν είναι θέμα.

Σε απόσταση αναπνοής από την Αψίδα του Θριάμβου, το πάλαι ποτέ ξενοδοχείο Μαζεστίκ, όπου ο Γκέρσουιν είχε συνθέσει το μιούζικαλ «Ενας Αμερικανός στο Παρίσι», το 1928, και οι Γερμανοί είχαν εγκαταστήσει το αρχηγείο τους τα χρόνια της Κατοχής, χρειάστηκε πάνω από 800 εκατομμύρια ευρώ για να αγοραστεί από το γαλλικό υπουργείο Εξωτερικών, όπου και ανήκε, και να ανακαινιστεί από την κινεζο-αραβική κοινοπραξία των σημερινών ιδιοκτητών του.

Εκτός από εκπληκτική ταράτσα που προσφέρει θέα 360° σε όλο το Παρίσι και υπερπολυτελές spa με εσωτερική πισίνα στο υπόγειο, το Peninsula Paris διαθέτει στόλο πολυτελών αυτοκινήτων, εξοπλισμό δωματίου που περιλαμβάνει από tablet μέχρι στεγνωτήρα μανικιούρ και, σε μια σπάνια για ξενοδοχείο ένδειξη largesse, δεν χρεώνει στους πελάτες τα τηλεφωνήματά τους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή