Ο πόλεμος της πετσέτας

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η γερμανική Bild εναντίον των Βρετανών «καταληψιών ξαπλώστρας».

Εχει συμβεί σε όλους μας: φτάνεις στην πισίνα ή παραλία του resort, ψάχνεις ελεύθερη ξαπλώστρα ώσπου συνειδητοποιείς ότι όλες είναι… κρατημένες από παρέες που σπεύδουν το ξημέρωμα να προλάβουν τρεις-τέσσερις, αφήνουν μια πετσέτα υπονοώντας ότι η θέση είναι ρεζερβέ κι έπειτα εξαφανίζονται! Η ιστορία λέει ότι τέτοιου είδους συμπεριφορές προέρχονται συχνά από Γερμανούς τουρίστες, όμως σύμφωνα με ένα πρόσφατο δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Bild, η κατάληψη της ξαπλώστρας είναι τελικά «κουσούρι» των Βρετανών.

Πώς κατέληξαν σε αυτό το συμπέρασμα; Ενας ρεπόρτερ επισκέφθηκε το ισπανικό θέρετρο Lloret de Mar στην Costa Brava και φωτογράφιζε ανά δύο ώρες τις κινήσεις των Βρετανών στην πισίνα. Τα ντοκουμέντα επιβεβαίωσαν την κακιά αυτή συνήθεια και έκτοτε η διαμάχη μεταξύ των δύο λαών δεν λέει να κοπάσει. Ποιος ξέρει; Ισως του χρόνου αναγκαστούν να περάσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές επιλέγοντας μη οργανωμένες παραλίες προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή