Πως θα πετύχεις την καλύτερη τιμή ξενοδοχείου;

Πως θα πετύχεις την καλύτερη τιμή ξενοδοχείου;

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Skyscanner δημιούργησε μια νέα εφαρμογή για κινητά και τάμπλετ αποκλειστικά για ξενοδοχειακές κρατήσεις.

Για όσους ταξιδεύουν συχνά με το αεροπλάνο το Skyscanner.com είναι μάλλον το πολυτιμότερο εργαλείο τους, καθώς αποτελεί μια «μετα-μηχανή αναζήτησης» που προσφέρει στον χρήστη τη δυνατότητα να δει ποια από τις μεγάλες και γνωστές μηχανές αναζήτησης δίνει την καλύτερη τιμή ναύλου για τον προορισμό που τον ενδιαφέρει, ώστε να κλείσει από αυτήν το εισιτήριό του. Το ίδιο ισχύει και για την εύρεση ξενοδοχείου αλλά και την ενοικίαση αυτοκινήτου, και μάλιστα σε 30 διαφορετικές γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων των Ελληνικών. Αυτά όμως είναι λίγο-πολύ γνωστά.

Το νέο που μας έρχεται από την εταιρεία, που εδρεύει στο Εδιμβούργο της Σκωτίας και μετράει 13 χρόνια ζωής, είναι το ολοκαίνουργιο «Skyscanner Hotels» που απευθύνεται στους χρήστες smartphone και tablet και είναι διαθέσιμο αρχικά μόνο μέσα από το Αpp Strore της Apple, ενώ σύντομα θα βγει και για Android. Με τη νέα εφαρμογή θα είναι και πάλι δυνατή για τον χρήστη η εύρεση της καλύτερης τιμής δωματίου, ώστε να προχωρήσει ο ίδιος στη συνέχεια σε κράτηση στο site που του δίνει αυτή την τιμή, όπως για παράδειγμα το Booking.com, το Hotels.com, το Venere, το EasyToBook, το Getaroom ή ακόμη και το ίδιο το ξενοδοχείο μέσω της ιστοσελίδας του. Αλλο ένα εργαλείο, λοιπόν, ώστε να αποτελεί η έρευνα αγοράς λιγότερο επίπονη διαδικασία.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή