Κορυφαίο του κόσμου το ινστιτούτο τέχνης του Σικάγο

Κορυφαίο του κόσμου το ινστιτούτο τέχνης του Σικάγο

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

…σύμφωνα με τους σχολιαστές του Tripadvisor.

Οι χρήστες της παγκόσμιας ταξιδιωτικής πλατφόρμας Tripadvisor «μίλησαν» για άλλη μία φορά και ανέδειξαν κορυφαίο μουσείο του κόσμου για τη φετινή χρονιά το Ινστιτούτο Τέχνης του Σικάγο (Art Institute of Chicago).

Η συλλογή του από έργα ιμπρεσιονιστών, μετα-ιμπρεσιονιστών και Αμερικανών καλλιτεχνών φαίνεται πως εντυπωσίασε τους περισσότερους επισκέπτες του, οι οποίοι έσπευσαν να καταγράψουν τη θετική τους εμπειρία στην πλατφόρμα και να το τοποθετήσουν εν τέλει στην κορυφή της λίστας με τα 25 κορυφαία του κόσμου – κατάταξη που προκύπτει από έναν αλγόριθμο που υπολογίζει τον αριθμό των κριτικών σε συνδυασμό με την ποιοτική αξιολόγηση εν προκειμένω των μουσείων.

«Διαβάζοντας» την εν λόγω λίστα, παρουσιάζει ενδιαφέρον ότι το Λούβρο, ένα από τα μουσεία που έχουν δεχτεί τους περισσότερους επισκέπτες στον κόσμο, κατατάχθηκε στη 19η θέση, πίσω από άλλα πολύ λιγότερο γνωστά μουσεία, όπως το Vasa στη Στοκχόλμη (13η θέση) ή το Instituto Ricardo Brennand στην πόλη Recife της Βραζιλίας (17η θέση).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή