Η Κέρκυρα… αλλιώς

34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Γαστρονομικό ταξίδι από το Cosmorama.

Κουμκουάτ, σαλάδο και νούμπουλο, μπίρες από τη βραβευμένη μικροζυθοποιία του νησιού, λουκούλλεια γεύματα κερκυραϊκής κουζίνας, επίσκεψη σε τοπικές οικοτεχνίες, ελαιώνες και αγροκτήματα, αλλά και κατασκευή σαπουνιού, άνοιγμα φύλλου για πίτες και ζύμωμα ψωμιού: το πρωτότυπο 4ήμερο γαστρονομικό ταξίδι που διοργανώνει το Cosmorama στο Νησί των Φαιάκων με τη σύμπραξη της Ομάδας Γαστρονομίας και Πολιτισμού του Τίμου Πετρίδη συνδυάζει την περιήγηση στα φημισμένα αξιοθέατα του νησιού (Αχίλλειο, Κανόνι, λιμνοθάλασσα Κορισσίων,  Κανάλι του Ερωτα, Μον Ρεπό, κ.λπ.) και τη γνωριμία με την ένδοξη γαστρονομική του παράδοση.

Στην τιμή (535 ευρώ/άτομο σε δίκλινο) περιλαμβάνονται τα αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή με ημιδιατροφή, ξεναγήσεις, μεταφορές και τέλη εισόδων (π.χ. μουσεία).

Για περισσότερες πληροφορίες, τηλ. 210-36.42.707, 2310-230.555.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή