«Νεπάλ-Θιβέτ. Το πέρασμα των Ιμαλαΐων – Στα μονοπάτια των θεών»

«Νεπάλ-Θιβέτ. Το πέρασμα των Ιμαλαΐων – Στα μονοπάτια των θεών»

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Το βιβλίο σας “Νεπάλ-Θιβέτ” μάς παρακίνησε να ταξιδέψουμε πρόσφατα στο Νεπάλ. Με την πληρότητά του μας βοήθησε αφάνταστα σε όλους τους τομείς του ταξιδιού, από πλευράς ξενάγησης, ιστορικής και θρησκευτικής ενημέρωσης και κατανόησης όλων των τοπικών ιδιαιτεροτήτων».

Το παραπάνω υπογράφει ο ιστορικός και συγγραφέας Σαράντος Καργάκος με τη σύζυγό του και δεν θα μπορούσε παρά να είναι η καλύτερη σύσταση για το βιβλίο του καθηγητή ΤΕΙ Κωνσταντίνου Δ. Γλύστρα «Νεπάλ-Θιβέτ. Το πέρασμα των Ιμαλαΐων – Στα μονοπάτια των θεών», που κυκλοφόρησε στην Αθήνα το περασμένο έτος. Πρόκειται για ένα ανάγνωσμα που απευθύνεται σε ανθρώπους που αγαπούν το ταξίδι, ακόμη και αν ταξιδεύουν… νοερά, αλλά και για ένα χρήσιμο εργαλείο για όποιον επιθυμεί να ταξιδέψει έως «το βασιλικό Νεπάλ και το ταπεινό Θιβέτ», όπως τα χαρακτηρίζει ο συγγραφέας, γραμμένο με την κριτική ματιά ενός έμπειρου ταξιδευτή. Το «Νεπάλ-Θιβέτ» είναι οδοιπορικό και λεύκωμα, και τουριστικός οδηγός, και γεωγραφικό, ιστορικό, λαογραφικό, θρησκειολογικό έργο σχετικά με το βουδισμό και τον ινδουισμό κ.λπ., καλύπτοντας πληροφοριακά, αρχιτεκτονικά και θρησκειολογικά τις περισσότερες ασιατικές χώρες.

Το βιβλίο πωλείται σε όλα τα μεγάλα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας και της Κύπρου, στη Γερμανία, στη Νέα Υόρκη και ηλεκτρονικά από το amazon.com και το hellenicpublishing.com

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή